Zeno Clash

FPS
Kiadó: ACE Team, Fejlesztő: ACE Team
Punk fantasy világban játszódó, nyers testi erőre épülő FPS az ACE Team nevű független játékfejlesztő stúdiótól. A Zeno Clash a Half-Life 2-ben debütált Source motorra épül.
Értékelés: 6.8

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.

Folytatást kaphat később a Zeno Clash

A chilei központú játékfejlesztő csapat, az Ace Team mindenkit meglepett a Zeno Clash elkészítésével. Valakit pozitívan, engem speciel inkább negatívan, mindenesetre az üzlet láthatóan beindult. Most épp egy másik játékon dolgoznak, de tervben van a Zeno Clash 2 is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jelenik meg PC-re és PS3-ra a Modern Warfare 2 első pályacsomagja, de most érkezik a PSP-s Fat Princess és a múlt héten mozikba került Iron Man 2 játékváltozata is.

Lezárult a Zeno Clash nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából egy darab eredeti, magyar feliratos Zeno Clash PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj eredeti, magyar feliratos Zeno Clash játékot

Legújabb nyereményjátékunkban egy eredeti, magyar feliratos Zeno Clash PC-s játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ne számítsatok túl sok izgalmas játékmegjelenésre, azonban a mozikban ki ne merészeljétek hagyni az új Hannah Montana filmet!

GDC 2009: Már itt is a negyedik adag GDC trailer

Nincs megállás! A negyedik trailer adagban megmutatkozik a DiRT 2, az Indiana Jones: The Staff of Kings, a Katamari Tribute, a RUSE és a Zeno Clash!

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Csütörtök esti galériafrissítés

Csütörtök este is galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, s bár ezúttal az összeállítás kissé "hígabbra" sikerült, azért találni néhány jó címet is.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Zeno Clash bejelentés képekkel

Új, punk fantasy világban játszódó FPS-t mutatott be az ACE Team nevű független játékfejlesztő stúdió. A Zeno Clash-t csak PC-re programozzák.