Penumbra: Black Plague

FPS, Horror
Kiadó: Paradox Interactive, Fejlesztő: Frictional Games
Az ingyenes Penumbra, majd a boltokban is megjelent Penumbra: Overture folytatása, mely végre pontot tesz a horror elemekkel teli kalandozásaink végére.
Értékelés: 9.1

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!

A heti játékmegjelenések

A héten is érkezik néhány kipróbálásra érdemes játék, valóban ígéretes produktumnak azonban csak a Lost Odyssey tűnik a Final Fantasy tervezőjétől.

Letölthető a Penumbra: Black Plague demója

A Penumbra: Black Plague a jövő héten kerül boltokba, addig kedvcsinálóként kiadták a játék kipróbálható változatát - a horror és a kalandjátékok szerelmeseinek ajánljuk.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Mozgásban a Penumbra: Black Plague

Megtekinthető a Penumbra: Black Plague első teaser videója: ez alapján a jövőre megjelenő belsőnézetű, horror elemekkel teli kalandjáték rendkívül jónak ígérkezik.

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Black Plague - folytatódik a Penumbra

Készül az ingyenes Penumbra, majd a boltokban is megjelent Penumbra: Overture folytatása, mely végre pontot tesz a horror elemekkel teli kalandozásaink végére.