Penumbra: Black Plague

Az ingyenes Penumbra, majd a boltokban is megjelent Penumbra: Overture folytatása, mely végre pontot tesz a horror elemekkel teli kalandozásaink végére.
1380520800

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!
1203894000

Penumbra: Black Plague

A kalandjátékok újra virágkorukat élik, nincs mese. Nem mondom, hogy a klasszikus, lucasarts-féle kalandok még visszatérhetnek, de maga, a műfaj nem tűnt el, csak átalakult. Akció és ügyességi részek, harcok és verekedések tarkították ki retrós szívünket oly nagyon megdobogtató, klasszicista kivitelezését és látványosan a harmadik dimenzióba ültették. Mindeddig ez nem volt feltétlenül jó, ám ami késett, nem múlott…
1202850120

A heti játékmegjelenések

A héten is érkezik néhány kipróbálásra érdemes játék, valóban ígéretes produktumnak azonban csak a Lost Odyssey tűnik a Final Fantasy tervezőjétől.
1202500560

Letölthető a Penumbra: Black Plague demója

A Penumbra: Black Plague a jövő héten kerül boltokba, addig kedvcsinálóként kiadták a játék kipróbálható változatát - a horror és a kalandjátékok szerelmeseinek ajánljuk.
1200601800

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!
1197578880

Mozgásban a Penumbra: Black Plague

Megtekinthető a Penumbra: Black Plague első teaser videója: ez alapján a jövőre megjelenő belsőnézetű, horror elemekkel teli kalandjáték rendkívül jónak ígérkezik.
1197191100

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.
1189692900

Black Plague - folytatódik a Penumbra

Készül az ingyenes Penumbra, majd a boltokban is megjelent Penumbra: Overture folytatása, mely végre pontot tesz a horror elemekkel teli kalandozásaink végére.