Kane & Lynch 2: Dog Days

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Akció
Kiadó: IO Interactive, Fejlesztő: Square Enix
Alig jelent meg a Kane & Lynch első része, máris itt a folytatás - nem csoda, hiszen a kiadó Eidos nagy potenciált lát a címben!
Értékelés: 8.5

A Square Enixnél maradtak a Kane & Lynch-jogok

Ugyan a Hitman-sorozat jogait megtarthatta az IO Interactive, a Square Enixszel történő szakításnak így is komoly ára volt. A stúdió vezetője, Hakan Abrak ugyanis megerősítette, hogy a Kane & Lynch-jogok a kiadónál maradtak.

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Games with Gold júliusi felhozata kicsit visszafogottabb játékkínálatot ígér, mint az elmúlt hónapok, de így sem nagyon lehet oka panaszra a tagsággal rendelkezőknek. Lesz itt Kane & Lynch 2 és LEGO Pirates of the Caribbean is.

A Fable 3 és a Halo: Reach is jön Xbox One-ra

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft 16 új visszafelé kompatibilis címet jelentett be Xbox One-ra. A következő körben olyan Xbox 360-as játékokkal nyomulhatunk, mint a Fable 3, a Halo: Reach vagy éppen a Kane & Lynch 2.

Frissítve: Square Enix-címek a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle 2, az ajánlat keretében olyan kiváló játékokba ruházhatunk be baráti áron, mint a Deus Ex: Human Revolution, a Hitman: Absolution, a 2013-as Tomb Raider és a Sleeping Dogs.

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle

A 2K Games után a Square Enix kapja a főszerepet a Humble Bundle-ben, akár tizenhat játékot is bezsebelhetsz, ha elegendő pénzt fizetsz ki - persze szokás szerint ez csak rajtad múlik.

Fejlemények a Kane & Lynch-mozifilm körül

Mindmáig vakvágányon volt a Kane & Lynch-film ötlete, korábban úgy volt, hogy Bruce Willis és Jamie Foxx alakítja majd a két főszereplőt. A legfrissebb pletykák szerint most Gerard Butler és Vin Diesel lehet a befutó.

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.

IO Interactive: a Hitman után sem áll meg az élet

Oké, hogy a Hitman Absolutionre szükség van, szeretjük is a kopasz bérgyilkost, de a dán csapat mégis inkább egy teljesen új projektbe fogna bele jelenlegi munkája után. Annyira komolyan gondolják ezt az elképzelésüket, hogy a fejlesztők egy része már az új címet kalapálja.

Kane & Lynch 3-ra utalnak az IO állásajánlatai

Habár azt gondoltuk, hogy az IO Interactive-ot teljesen lefoglalja a Hitman-széria újraélesztése, úgy tűnik, hogy tévedtünk: a cég legutóbbi állásajánlatai arra utalnak, hogy a háttérben már komolyan készül a két keményarc újabb kalandjainak helyt adó harmadik rész.
  • Írta: InGen
  • 9 komment

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.

Rendező nélkül a Kane & Lynch mozi

Bár a Kane & Lynch-játékokról megoszlik a játékosok véleménye, abban a többségük egyetért: a történet megér egy misét, nem véletlen, hogy a filmesek azonnal kiszemelték maguknak a címet. Az adaptáció forgatása októberben kezdődött volna, mostanra viszont rendező nélkül maradt a projekt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan vége a nyárnak, ami általában jó hír azoknak is, akik a legfrissebb megjelenéseket figyelik: bár a mostani héttől még mindig nem fogjuk letenni a hajunkat, egy-két ígéretes cím akad majd, és az Antal Nimród-féle Predators-filmre is kíváncsiak vagyunk.

Cenzúrázatlan Kane & Lynch 2 trailer

Eredetileg a brit televíziókba szánt reklámnak készült az alábbi képsor, ám miután sok szerkesztő aggodalmát fejezte ki a videóban látott brutalitás miatt, ezért csak egy 10 másodperces, vágott anyag kerülhet a képernyőkre. Mi azonban a maga véres valóságában mutatjuk meg a megjelenést beharangozó anyagot.

Galériafrissítés a hétfői ebéd előtt

Egy tucatnyi képet kaptunk a 3D-s Super Street Fighter IV-ről és a The Sly Collectionről, de a Shogun 2 és az új Hot Pursuit is szerepelnek a mai összeállításunkban.

Kane & Lynch 2: interjú a fejlesztőkkel

Kíváncsi vagy hogyan sikerült képernyőre vinni a lecsúszott rendőr és a notórius pszichopata emberi együttérzéstől mentes második kalandját? Itt az alkalom!

Kane & Lynch 2 - azt hiszed meg tudsz ölni?

A korrupt bűnmegelőzők csupán gyorsan hulló senkiháziak, legalábbis az elmebeteg Lynch szerint. A legújabb trailerben senki nem tudja sarokba szorítani.

Letölthető a Kane & Lynch 2 PC-s demója is

Az Xbox 360-as után némi késéssel megérkezett a Kane & Lynch 2: Dog Days demójának PC-s verziója is. A kipróbálható változatot a Steamről tudjátok letölteni.

Kane & Lynch 2 - koncentrálj a melóra

Nem éppen bizalomgerjesztő tekintetek merednek egymásnak, mindenki a másik reakciójára kíváncsi. A feladat adott, kapd fel a fegyvert és fókuszálj a munkára.

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.

Mozgásban a Kane & Lynch 2: Dog Days demója

Azok se csüggedjenek, akik netán lemaradtak volna a Kane & Lynch 2 korlátozott számban hozzáférhető demójáról, hiszen az alábbi, 18 perces videó ezt mutatja be.