Monster Hunter Tri

A szörnykaszabolós akciójáték visszatér - legnagyobb meglepetésünkre azonban anyagi okokból nem PS3-ra, hanem Nintendo Wii-re!
1668005100

Mobilos Monster Hunter készül a Call of Duty: Mobile fejlesztőinél

A Capcom összefogott a Tencenttel annak érdekében, hogy mobilokon terjeszkedhessen tovább a méltán népszerű Monster Hunter-sorozat.
1626426000

Monster Hunter-animációs filmet készít a Netflix

Tegnap érkezett a hír, hogy a Capcom népszerű szörnyvadászós szériája, a Monster Hunter is ellátogat hamarosan a Netflixre, méghozzá egy animációs film képében. A Monster Hunter: Legends of the Guild augusztus 12-én mutatkozik majd be.
1607245200

Áll a bál a Monster Hunter-film körül Kínában

Kína mindenki másnál hamarabb láthatta a Monster Hunter-filmet, azonban két nap után a filmet levették a moziműsorról egy rasszista vicc miatt, és a helyiek most bosszút is állnak miatta a Monster Hunter Worldön.
1605772800

Szörnyekkel van tele a Monster Hunter új előzetese

A Monster Hunter-film legújabb előzetese tömve van a franchise különböző monstrumaival. Aki az eddigi reklámanyagokból a szörnyeket hiányolta, annak ezúttal nem kell csalódnia: Diablostól Rathalosig minden van itt.
1602687600

Itt a Monster Hunter-film első teljes előzetese

Egy kicsivel több mint egy héttel azután, hogy megkaptuk az első teasert a Monster Hunter filmadaptációjához, máris itt van a teljes előzetes. Noha úgy volt korábban, hogy már csak jövőre láthatjuk, idén decemberben mégis mozikba kerül az anyag.
1601798400

Befutott a Monster Hunter-film első teasere

Két jó hírrel is szolgálhatunk a Monster Hunter-rajongók számára: megkapta a mozifilm az első nyúlfarknyi teaserét, ráadásul kiderült, hogy mégsem kell jövő áprilisig várnunk az adaptáció premierjére.
1479895200

Paul W.S. Anderson a Monster Huntert is kiszemelte

Paul W.S. Anderson januárban mozikba küldi az utolsó Resident Evil-filmjét, azonban úgy tűnik, újabb adaptáció foglalkoztatja, ráadásul ezúttal is a Capcom kínálatában találta meg a feldolgozandó alapanyagot.
1473937200

TGS 2016: Film készül a Monster Hunter alapján

Részleteket nem osztott meg velünk, mindössze azt erősítette meg a sorozat producere, hogy hollywoodi filmadaptációt kap a közkedvelt akció-szerepjáték-sorozat. Ti mit szólnátok hozzá?
1459684800

Jön a mobilos Mega Man és Monster Hunter

A Capcom megerősítette, hogy megalapította új, mobilos részlegét, ami a japán kiadó jövőbeli terveinek megfelelően a mobilpiacon próbál majd teret hódítani. A csapattól olyan játékok lesznek várhatóak, mint a Mega Man és a Monster Hunter.
1347552696

Monster Hunter 3 Ultimate Wii U-n és 3DS-en

A Capcom az egyik legstabilabb frencsájzának új darabját hozza el a Nintendo konzoljaira 2013 márciusában. A vadász szerepében tetszelgünk ezúttal is, az univerzum településeit tisztítjuk meg a gaz bestiáktól, nem kevesebb, mint 200 küldetés erejéig. Az esszencia nem hiányzik!