Two Worlds: The Temptation

RPG, Kiegészítõ
Kiadó: SouthPeak Interactive, Fejlesztő: Reality Pumps
A kissé átlagosra sikerült Two Worlds első kiegészítőlemeze, mely elfekkel és rengeteg apró újdonsággal várja rajongóit.
Értékelés: Nincs még értékelve

Bajban a Two Worlds fejlesztője

A minap elterjedt a hír, hogy bezárt a Two Worlds-sorozat és a Raven's Cry fejlesztője, a Reality Pump, és bár a fejlesztőcsapat tulajdonosa ezeket a híreket cáfolta, azért sejthető, hogy nincs minden rendben a lengyeleknél.

Folytatódik a Two Worlds

Ugyan néhol még meg sem jelent a második rész, de a készítők már most egyértelműen utaltak rá, hogy folytatódik a Two Worlds. Azt nem tudjuk, hogy teljes értékű epizódról vagy egy új kiegészítőről van-e szó, de ha minden jól megy, akkor a játék már viszonylag hamar, 2012-ben megjelenhet.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Two Worlds: The Temptation - az első képek

Reality Pump és a SouthPeak Interactive ma felfedte az első screenshotokat a Two Worlds nem rég bejelentett kiegészítőjéből, a The Temptation-ből.

Készül a Two Worlds első kiegészítése

The Temptation alcímmel készül az ősszel megjelent Two Worlds első kiegészítőlemeze: egy biztos, ha az alapjátékot kedvelted, ezt imádni fogod!