Red Dead Revolver

2004-ben PS2-re és Xbox-ra megjelent western akciójáték a Grand Theft Auto sorozat készítőitől, a Rockstar-tól. A pletykák szerint már készül a folytatás is...
1604908800

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.
1401464220

Folytatódik a Red Dead Redemption és a BioShock

Konkrétumok persze még nincsenek, de a Take-Two vezérigazgatója szerint mind a Red Dead-, mind a BioShock-sorozatra úgy tekint a kiadó, mint amire hosszú távon is építkezhet. A BioShockot a 2K Marin veszi át.
1355914854

Újabb PS2-es Rockstar-játékok jönnek PSN-re

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivataltól tudjuk, hogy újabb hat, a PS2-es korszakban megjelent Rockstar-játék költözik PlayStation Networkre. Lesz itt Bully és Mindnight Club 2 is.
1302109200

Rockstar: nem készült még játékból jó film

Legalábis a Rockstar nagyfőnök, Dan Houser így gondolja. Mindezt annak ellenére, hogy éppen ők adták el a Max Payne filmes jogokat, és így készült az emberiség elleni bűntett Mark Wahlberg főszereplésével. A Rockstar a jövőben kétszer is meggondolja, hogy filmet készítsen.
1299769200

Take-Two: ma már a "jó" értékelések is rosszak

A játékok üzleti sikeréhez nem elég, ha az adott cím "jó" értékeléseket kap a sajtótól, a magabiztos eredményekhez és a profithoz magas pontszámok kellenek, fejtette ki a Take-Two vezérigazgatója egy konferencián. Strauss Zelnick szerint nekik van taktikájuk erre.
1297524642

A Take-Two-t akarja felvásárolni az Activision?

Izgalmas pletykák keltek szárnyra a játékipar globális szintjén tevékenykedő üzletemberek körében. A magas rangú vezetők azt beszélik, hogy az Activisiont egyre jobban foglalkoztatja, hogy lecsap a Take-Two-ra, s ezzel olyan frencsájzok birtokába jutna, mint a GTA és a Bioshock.
1199547300

A Rockstar folytatja a Red Dead Revolver-t?

A hihetetlen, de sűrűn beigazolódott insider pletykáival hírnevet szerzett Surfer Girl blog szerint a Rockstar folytatja a Red Dead Revolver című western játékát.