Kingdom Under Fire II

PC

MMOARTS
Kiadó: GameForge, Fejlesztő: Blueside
Maratoni fejlesztést követően, de végre megjelent a Kingdom Under Fire II.
Értékelés: 6.5

Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Under Fire II

Úgy tűnik, végre a nyugati játékosokhoz is eljut a Kingdom Under Fire II. A több mint tíz éve készülő MMORPG-RTS hibrid napra pontos megjelenési dátumot kapott, és egy új gameplay trailert is tudunk mutatni hozzá.

Kingdom Under Fire II - bemutatkozik a párbajhős

Két újabb előzetest kapott a videojátékos generációk óta várt Kingdom Under Fire II, melyeken a Gunslinger kaszt kapta a főszerepet. Kivitelezhetetlenül összetett kombók és egy szomorú történet vár ránk.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Újabb sztoritraileren a Kingdom Under Fire II

Már-már kezd nevetségessé válni a dolog: újabb - igaz, ezúttal is meglehetősen látványos - trailer érkezett a Kingdom Under Fire II-höz, viszont még mindig nem kaptunk hozzá konkrét megjelenési dátumot.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Nyugatra tart a Kingdom Under Fire II

Tizenegy évnyi hosszú-hosszú fejlesztés és még annál is több bizonytalanság után úgy néz ki, hogy az MMO-RTS-akció hibrid végre ellátogat PC-re az európai és amerikai játékosok számára is.

Így néz ki most a Kingdom Under Fire II

Újra hallatott magáról a hét éve bejelentett Kingdom Under Fire II. A hétvégén megrendezett ChinaJoy 2015 rendezvényen vetítették le a tömeghentre koncentráló játék legújabb előzetesét és némi gameplayt is.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!
  • Írta: Arell
  • 0 komment

Friss videókon a Kingdom Under Fire II

A Tokyo Game Show-ra új trailerekkel készült a Blueside, melynek egyike kifejezetten a PlayStation 4-hez készült. Főellenségek, szikrázó mágia és epikus helyszíneken folytatott csaták várják a fürkésző pillantásaitokat.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

Kedvcsinálókon a Kingdom Under Fire II

Fura, de már hat éve bejelentették az MMO-elemekkel megspékelt RPG-RTS hibridet, ami várhatóan az év közepén végre megjelenik. Ezúttal egy nagy adag látnivaló futott be belőle.

Látnivalókon a Kingdom Under Fire II

Nagy adag látnivaló esett be a Kingdom Under Fire II-ről, a játékot készítő Blueside emellett bejelentette, hogy PlayStation 4-re is kihozzák a címet - és elvileg már a megjelenés sincs messze.

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.

Hétperces Kingdom Under Fire II trailer a semmiből

Ezer éve nem hallottunk a Kingdom Under Fire második része felől, pedig nagyon ígéretes anyagról van szó, ezt a most érkezett hétperces trailer is alátámasztja. Itt RPG-RTS-hibridről van szó, kérem, annak is az "mmosított" változatáról, ráadásul a grafika is büntet, kell majd vas a játék alá, ez tuti!

Kingdom Under Fire II - PS3-ra már bejelentették

PlayStation 3-ra már biztosan megjelenik a Kingdom Under Fire II. A játékot eredetileg PC-re és "konzolokra" jelentették be, most pedig megerősítették, hogy a Sony gépén már tuti játszhatunk a koreai stratégiával. Az Xbox 360-as verzió még nem biztos, a fejlesztők tárgyalnak a Microsofttal.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Online vizekre evez a Kingdom Under Fire

A Circle of Doom boltokba kerülése után újabb Kingdom Under Fire fejlesztésébe vágott a BlueSide: az új, Dominion névre hallgató rész az MMO-piacot célozza be.