Game Developers Conference 2008

Rendezvény, Játékkiállítás
Kiadó: GDC, Fejlesztő: GDC
A GDC (Game Developers Conference) 2008 nemzetközi játékkiállításról származó hírek, képek, és egyéb anyagok gyűjtőhelye itt, a Gamekapcson!
Értékelés: Nincs még értékelve

Terjeszkedik a Game Developers Conference

Novemberben is lesz Game Developers Conference, igaz, a Game Developers Conference Next és az App Developers Conference némileg más fókusszal közelít a játékfejlesztés felé.

GDC 2008: Kanes Wrath megjelenési dátum

Nem szolgált nagy információkkal számunkra az EA a Command & Conquer 3: Tiberium Wars kiegészítő lemezével kapcsolatosan, viszont pár dolgot említettek.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

GDC 2008: Mégse késik a Warhammer Online

Nagy káosz lehet az Electronic Arts irodáiban, mindenesetre a Warhammer Online megjelenése továbbra is az idei év második negyedében várható.

GDC 2008: Lair - jobb formában, mint valaha?

A Lair-t utáltuk borzalmas irányítása miatt: Factor 5 sárkányos játéka ékes példája volt, hogy miként lehet egy ígéretes címet sok-sok butaság miatt tönrevágni.

GDC 2008: Felvásárolták a Project Offset alkotóit

Ezúttal a hírben nem is az az érdekes, hogy kit vásároltak fel, hanem hogy ki, s vajh miért tette ezt? Az Intel felvásárolta a Project Offset fejlesztőit.

GDC 2008: Bemutatkozik a Battle of the Bands

Ha unod a Guitar Hero-t, a Battle of the Bands elnyerheti tetszésedet, ugyanis a játék teljesen más megközelítésből dolgozza fel a rocksztárok életét.

GDC 2008: Commodore-játékok Nintendo Wii-re

A Nintendo bejelentette, hogy az idei év végén több, Commodore 64-en már bizonyított klasszikus megjelenik Wii-re a Virtual Console szolgáltatáson keresztül.

GDC 2008: Bionic Com, Far Cry 2 és GTA 4 videók

A Gamersyde három remek videót szállított nekünk a GDC-ről. A Bionic Commando és a Far Cry 2 kamerás gameplay anyag, míg a GTA egy új trailert kapott!

GDC 2008: Bejelentették a Portal folytatását

The cake is a lie - tudtuk meg tavaly októberben, ám a kalandok akkor nem értek véget, kiderült ugyanis az idei GDC-n, hogy folytatódik a Portal!

GDC 2008: Friss Aliens: Colonial Marines részletek

A SEGA tegnap végre friss részleteket közölt a Gearbox által fejlesztett új Aliens FPS-ből, a PC-re, PS3-ra és X360-ra igyekvő Colonial Marines-ből.

GDC 2008: Dead Space képregény készülőben

Az Electronic Arts büszkén jelentette be a GDC-n, hogy képregény készül a Dead Space alapján. A comic book a játék előzményeit mutatja majd be.

GDC 2008: A harmadik GDC-s trailer szállítmány

Ismét összegyűlt egy szép adag GDC-s trailer. Ezúttal többek közt kaptunk Bionic Commando-t, Dead Space-t, Ninja Gaiden 2-t és Too Human-t is.

GDC 2008: Grand Theft Auto 4 képek és trailer!

A Rockstar az idei GDC alatt másodszor gondoskodik róla, hogy el legyünk látva friss Grand Theft Auto 4 anyagokkal. Ezúttal képek és trailer egyaránt érkezett.

GDC 2008: Ismét csúszik a Warhammer Online

Anno a World of Warcraft méltó vetélytársaként tűnt fel a porondon, lassacskán pedig azt is elfelejtjük, hogy van: ismét csúszik a Warhammer Online megjelenése.

GDC 2008: Júniusban érkezik a Ninja Gaiden 2

A tegnapi Microsoft-konferencián jelentették be a Ninja Gaiden második részének boltokba kerülési dátumát: a játék 2008. júniusában érkezik.

GDC 2008: 10 perces Postal 3 gameplay videó

A francia JeuxVideo készített egy hosszabb interjút a Postal 3 készítőivel - a hangulatos beszélgetés alatt pedig magát a játékot láthatjuk mozgás közben!

GDC 2008: A New Beginning bejelentés képekkel

A The Whispered World-öt kedden bemutató német Daedalic Entertainment fejlesztőcsapat ma lehúzta a leplet másik játékáról, az A New Beginning-ről is.

GDC 2008: Megszavazták az év legjobb játékait

A Game Developers Conference programozókból, dizájnerekből, és újságírókból álló elit zsűrije idén is megszavazta az év legjobb játékait.

GDC 2008: Bemutatkozik a Big Beach Sports

Nintendo Wii exkluzív sportjátékot mutatott be a THQ és a HB Studios Multimedia. A Big Beach Sports-ban mindenféle strandon űzhető sportot kipróbálhatunk.