Pure

A ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t, a The Italian Job-ot és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő fejlesztőstúdió legújabb játéka, ezúttal a Disney-től.
1310292000

A Disney szemléletváltása nyírta ki a Black Rockot

Bár a Pure és a Split/Second után azt hittük volna, hogy a Black Rocknak nincs félnivalója, a Disney a múlt héten mégis bezárta a stúdiót. Az elemzők szerint ebben nincs semmi meglepő, a közösségi játékokra váltó vállalattól már jóval ezelőtt is lehetett számítani erre a lépésre.
1309536013

Bezárt a Split/Second fejlesztője

Miután májusban 40-re maximalizálta a Disney a Black Rock brigádját, ma robbant a bomba, hogy a maradék munkaerőnek is új állás után kell néznie, miután a Pure és a Split/Second készítői végleg lehúzták a rolót. Ez már biztos és az is, hogy a srácok a már készülő új projektjüket sem fejezhetik be.
1304695800

Leépítések miatt áll a Split/Second 2 fejlesztése

A Eurogamer értesülései szerint a Disney Interactive Media Group a Black Rock Studiosnál is leépítésbe kezdett, aminek hála fiókba került a Pure és a Split/Second folytatása is. A cég az átszervezéseket hivatalosan is megerősítette, a játékokról viszont nem mondott semmit.
1290585677

Távozott a Disney Interactive vezérigazgatója

Graham Hopper nyolc évet töltött magas pozícióban, többek között neki is köszönhetjük azt, hogy a kiadó nem csupán az eperszagú hercegnős rajzfilmjeikből készült adaptációkat erőltette, hanem az olyan címeket is, mint a Pure vagy a Split/Second. Személyes tervei nem egyeztethetők össze a cég jövőjével.
1277746500

Új játékon dolgoznak a Split/Second készítői

Egy eddig be nem jelentett autós stuffon dolgozik a Black Rock Studios, erről a fejlesztők honlapján meghirdetett állásajánlatokból értesültünk.
1234633380

Új játékon dolgoznak a Pure alkotói

Új játékon dolgoznak a remekül sikerült Pure fejlesztői: a Black Rock Studios projektjét még be sem jelentették, viszont az első trailer már kiszivárgott és megtekinthető!
1223129160

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.
1222881360

Letölthető a Pure számítógépes demója

Kis híján egy hónapot kellett várniuk a számítógépes játékosoknak, hogy kipróbálhassák a Pure-t - már amennyiben még nem szerezték be a végleges verziót.
1222725600

Pure

Először májusban hallottam a Pure felől. Már akkor felizgatott, látszott, hogy a hangulata, a grafikája és úgy mindene nagyon egyben van. Akkor úgy tűnt, nagyon lassan fog eltelni ez a pár hónap, de végül csak eljött közénk a játék - és nem is rossz.
1221419100

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.