Champions Online

MMORPG, Képregényes
Kiadó: Atari, Fejlesztő: Cryptic Studios
Új MMORPGk a City of Heroes alkotótóli: a Cryptic Studios szuperhősös játéka PC-re és az újgenerációs konzolokra érhető el.
Értékelés: Nincs még értékelve

Ingyenes játékokkal bővült a Steam

A Valve végre észbe kapott és immáron teljes vállszélességgel kiáll a free-to-play játékok mellett, így a Steamre öt ingyenesen játszható cím került fel bevezető gyanánt. Az alábbi játékokkal bővült a repertoár: Spiral Knights, Forsaken Worlds, Champions Online, Global Agenda és Alliance of Valliant Arms.

Az Atari eladja a Champions Online fejlesztőit

A népszerű szuperhősös MMO fejlesztői "megszüntetik tevékenységüket", s így a Cryptic Studiost eladósorba taszítja az Atari - jelentette be tegnap a kiadó. A kereseti jelentés szerint a csapat már március 31-én lehúzta a rolót, és bizonytalanul néz jövőbeli sorsa felé. Állítólag nem a várt módon muzsikált a játék.

Ingyenessé teszik a Champions Online-t

Ironikus, hogy az előbb írtunk a DC Universe Online megjelenéséről, mert valószínűleg ezért is döntöttek úgy az Atarinál, hogy ingyenessé teszik a Cryptic 2009 óta futó szuperhősös MMORPG-jét. A játékot fizetés nélkül letöltheted, majd játszhatsz vele, de a C-Store mindig nyitva áll lőtted.

Egész hétvégén ingyenes a Champions Online

Ingyenes kiegészítőt kapott a Champions Online, amely a hétvégén díjmentesen is játszható lesz. Kiderült továbbá, hogy a fejlesztők lelőtték a konzolos verziókat.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

Ingyenes a Champions Online a jövő hétvégén

Az új kiegészítő megjelenésének alkalmából a jövő hétvégén ingyenesen kipróbálható lesz a Cryptic legutóbbi MMORPG-je, a Champions Online.

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Fiatalok! A jó hír az, hogy kezdődik az iskola, az viszont kevésbé jó, hogy mostantól nem árt odafigyelni az időbeosztásunkra, ha minden jó címet ki szeretnénk próbálni.

Elkészült a Champions Online X360-as változata

A Cryptic ma örömmel tudatta a játékosokkal, hogy már készen áll a Champions Online Xbox 360-as változata is, ám a Microsofton áll a megjelenése.

Augusztusban indul a Champions Online nyílt bétája

Augusztusban sok szerencsés belevetheti magát a Cryptic Studios által megálmodott kalandokba, ugyanis akkor kezdődik a Champions Online nyílt bétája.

Champions Online - augusztusban indul a nyílt béta

Hosszas várakozás és fejlesztés után úgy tűnik, végre finisbe érhetnek a Champions Online munkálatai, s augusztusban kezdetét veheti a nyílt bétatesztelés.

Screenshot válogatás nagy visszatérőkkel

Rég hallottunk már az Guild War 2, a Hellion és az Interstellar Marines felől - de a visszatérők mellett megtalálhatóak a szokásos sztárok is!

Megint csúszik a Champions Online megjelenése

Alig telt egy hónap a legutóbbi bejelentés óta, ismét csúszik a szuperhősös MMO megjelenése. Az időzítés pedig nem is lehetne rosszabb, sulikezdésre ígérik a premiert.

Galériamánia borús szerda délutánra

Mai felhozatalunkban van ArmA2, Dragon Age, Metal Gear, PES 2010, SBK09, Spore, Wallace & Grommit, és többek közt még Modern Warfare 2 is!

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!

Friss screenshotok hétfő délutáni sziesztához

Nem csak Garfield utálja a hét első napját, de lassan itt az este, ideje leülni, és meglesni, milyen screenshotok jelentek meg a hétvégén.

Júliusban jelenik meg a Champions Online

A korábbi hírekkel ellentétben nem júniusban, hanem júliusban kerül a boltok polcaira az Atari és a Cryptic Studios közös gyermeke, a Champions Online.