The Lord of the Rings: Online 2

Újabb, J.R.R. Tolkien Gyűrűk Ura világát feldolgozó MMORPG, a The Shadows of Angmar-t is készítő Turbine Entertainment-től. Megjelenés 2014-ben.
1324303200

Legósítják a Gyűrűk urát is

Ugyan ott még nem tartunk, hogy készül a LEGO Gyűrűk ura videojáték, de az első lépés kétségtelenül megtörtént: a dán építőkockák gyártója megállapodott a Warner Bros.-szal, egyezségük keretében pedig jövő nyáron boltokba kerülnek az első Gyűrűk ura témájú LEGO-szettek.
1308636000

Konzolos MMO a Gyűrűk Ura Online alkotóitól?

A Warner Bros. tulajdonában lévő Turbine új MMO-hoz keres munkatársakat, ám az új projekt azért is érdekes, mert nem csak PC-re, hanem PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészülne a jelek szerint. A csapat nem egyszer hangoztatta, hogy belevágna a konzolos fejlesztésbe - most jött el az idő?
1302627600

Márpedig az MMO-játékosok nem antiszociálisak

Fromann Richárd, az ELTE PhD-hallgatója nemrég azt tűzte ki célul, hogy a lehető legátfogóbb felmérést készíti el a magyar MMORPG-játékosok szokásairól. A Gamekapcson is megjelent kérdőívet eddig mintegy 9 ezren töltötték ki, most egy közel 3 ezres részeredményt ismertetünk.
1300557780

Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.
1286551575

Gyűrűk Ura Online - bejött az ingyenes modell

Közhely, de a World of Warcraft mellett manapság tényleg nagyon nehéz előfizetéses rendszerrel fenntartani egy MMORPG-t, ezért is vált sok fejlesztő az ingyenes modellre. Utóbbi elsőre eléggé életképtelen formulának tűnhet, de a The Lord of the Rings Online iskolapéldája lehet ennek az elgondolásnak.
1271868120

A Gyűrűk Ura Online alkotóit is megvette a Warner

Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.
1213213860

Konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

A The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG-t jegyző Turbine Entertainment a minap megerősítette, hogy konzolos MMO-n dolgoznak.
1203524400

GDC 2008: Folytatódik a Gyűrűk Ura Online

A Shadows of Angmar-t készítő Turbine Entertainment a mai GDC-n jelentette be, hogy folytatódik a The Lord of the Rings: Online című MMORPG-jük.