Bully: Scholarship Edition

Bullworth Akadémiai kalandok immáron X360, Wii-n és PC-n is! A PS2-n már hódított Canis Canem Edit című akciójáték felújított változata szebb grafikával és modernebb megoldásokkal.
1712152800

Tovább bővül a GTA+ kínálata

A GTA+ szolgáltatás jelengenerációs konzolokon érhető el és eredetileg csak a GTA Online-ban biztosított extra tartalmakat, azonban nem is olyan rég megkapta a szolgáltatás az első játékát, most pedig további két címet jelentettek be hozzá.
1703698028

Nagyobb a GTA-szivárgás mértéke, mint azt elsőre gondoltuk

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem csak a GTA V teljes forráskódja került fel az internetre, hanem a GTA 6 friss Python kódja, valamint a törölt Bully 2 minden fájlja is. Még az Agentről is szivárogtak ki képek.
1686909618

Vadiúj stúdiót nyitott Dan Houser, a Rockstar alapítója

Dan Houser, a Rockstar Games társalapítója visszatér a játékfejlesztéshez: az úriember új stúdiót nyitott Absurd Ventures néven. A csapat több platformon elérhető új IP-ket szeretne készíteni, de nem csak videojátékokat.
1644224434

Hamarosan bejelentik a Bully folytatását?

A bennfentes iparági hírek terén mindig megbízható információkat szállító Tom Henderson ezúttal a Bully egyik rajongói Twitter-oldala által feltett kérdésre reagálva jelezte, biztos benne, hogy hamarosan jön majd valamilyen Bully-bejelentés.
1639486800

Mégis elkészülhet a Bully folytatása?

Noha a korábbi pletykák szerint a Rockstar már egyszer megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével, az akkori munkálatokat végül leállították. Most arról szólnak a hírek, hogy a cég újra nekiugrott a folytatásnak.
1604908800

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.
1570442400

A Rockstar megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével

Sok-sok pletyka és találgatás után egy megbízhatónak tűnő forrás megerősítette, hogy a Rockstar annak idején tényleg belekezdett a Bully 2 fejlesztésébe, a projektből azonban nem lett semmi.
1539442839

Újabb pletyka a Bully folytatásáról

Egy frissen meghirdetett szereplőválogatás alapján ismét arra lehet következtetni, hogy a Rockstar már dolgozik a saját mércéjével nézve visszafogott sikert elért Bully folytatásán.
1517403600

Rockstar-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb izgalmas csomagot rakott össze nekünk a Humble Bundle csapata, ezúttal a Rockstar játékai kapták a főszerepet. Több Grand Theft Auto-epizód is szerepel a pakkban, ahogy a Max Payne-trilógia is jó áron lehet a miénk.
1497015050

E3 2017: Bully 2-bejelentéssel készül a Rockstar?

A Game Informer talán az egyik legnagyobb E3-as bejelentést spoilerezte el a minap. A honlapon feltűnt a Bully 2: Kevin's Back Jack adatlapja, és bár a magazin szerint csak hiba történt, a Rockstar ettől függetlenül is készülhet valamire.