Warhammer 40.000: Dawn of War II

Stratégia, RTS, Sci-Fi
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Relic Entertainment
Folytatódik a Relic sikerstratégiája, a Warhammer 40.000: Dawn of War. A második rész alatt a Company of Heroes-ból megismert Essence 2.0 motor dübörög, a fizikáért felelős Havok-kal kiegészítve.
Értékelés: 8.8

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

Dawn of War-bejelentést teasel a Sega

Holnap délután bejelent valamit a Sega, ráadásul a nagy hírnek köze van a Warhammer 40.000: Dawn of War-sorozathoz. Csak nem a várva-várt harmadik részről lesz szó?

Segás stratégiai játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb Humble Bundle érkezett, melyben ezúttal a Sega által kiadott stratégiai címek kapták a főszerepet, így Company of Heroes és Total War is van a csomagban.
 • Írta: barackostej
 • 3 komment

Dawn of War - ingyenes Steam-hétvége

Megjött az ősz és vele együtt az eső is, úgyhogy ha a rossz idő miatt nem tudsz kimozdulni a lakásból, akkor ajánlunk egy remek programot. A Steamen ingyenes Warhammer 40.000: Dawn of War-hétvége indul.
 • Írta: Shifty
 • 5 komment

Relic-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal a stratégiai játékok és a Warhammer-univerzum rajongói örülhetnek, mivel a Relic Entertainment játékai kerültek be az új Humble Bundle-be. Mindössze egy dollárért szerezhető be a Company of Heroes első része és a Dawn of War 2.
 • Írta: barackostej
 • 3 komment

Steamre költözik a Warhammer 40K: Dawn of War II

Elhagyja a Games for Windows Live rendszert és a Steamre költözik a Relic stratégiai játéka, a Warhammer 40.000: Dawn of War II. Sajnos az áttérés miatt pár funkciót is veszít a játék.
 • Írta: barackostej
 • 4 komment

Jön az Unreal Engine 4-es Space Hulk: Deathwing?

Egy NeoGAF-re kiszivárgott dokumentum szerint már javában készül a Space Hulk: Deathwing a Streum On Studio boszorkánykonyhájában. A Warhammer 40K-s cím FPS lesz és az Unreal Engine 4-et használja.

Relic: jó esélyünk van a Dawn of War folytatására

Noha a Relic Entertainmentre most mindenki a Company of Heroes 2 miatt figyel, természetesen a rajongók jó részét a Warhammer 40.000: Dawn of War-sorozat jövője is foglalkoztatja.

Új Warhammer 40.000-stratégia készül

A Slitherine és a Games Workshop megállapodást kötött, a fejlesztőcég multiplatform stratégiai játékot készít, ami a Warhammer 40.000-univerzumban játszódik majd. A részletekre még várni kell.

Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.

További Warhammer 40.000 játékok a THQ-tól

A Warhammer-rajongók megnyugodhatnak: a következő években is meg fogják kapni az adagjukat, legalábbis ha a THQ-n és a Warhammer-jogokat birtokló Games Workshopon múlik, a két cég ugyanis éppen most hosszabbította meg a kettejük között eddig is kiválóan működő kapcsolatot.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

GC 2010: Lesz Dawn of War III, de várni kell rá

A GamesComon jelentették be a Warhammer 40.000: Dawn of War II második önállóan is futtatható kiegészítőjét, a Retributiont - bár azt hinnénk mindenki erről beszélt, a kíváncsiskodó újságírók egy sor olyan kérdést is feltettek a készítőknek, amelyek inkább a távoli, mintsem a közeljövőt érintik.
 • Írta: fojesz
 • 3 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kiváló hétnek nézünk elébe, hiszen végre megjelenik a hosszú évek óta készülő Final Fantasy XIII, de a következő napokra várjuk a Resident Evil 5: Gold Editiont is.

A Steam uralja az online játékboltok piacát

A hír talán nem meglepő, azonban mindenképpen említésre méltó, hogy a riválisok becslése szerint a Valve és a Steam piaci részesedése 70 százalékra rúg.

Dawn of War II - megjelent a The Last Stand

Ahogy a készítők megígérték, a minap letölthetővé vált a Warhammer 40.000: Dawn of War II ingyenes kiegészítője, a The Last Stand.

Kiegészül a Warhammer 40.000: Dawn of War II

A Relic már egy hete elkezdett célozgatni, hogy 2010-ben kiegészülhet a Dawn of War II, most pedig hivatalosan is megerősítették: jön a Chaos Rising!
 • Írta: Dcrysis02
 • 5 komment

Dawn of War II - Októberben jön a The Last Stand

Októberben érkezik az első Warhammer 40.000: Dawn of War II DLC, amely a The Last Stand nevet kapta, és egy új játékmódot, plusz sok újítást hoz majd magával.
 • Írta: Dcrysis02
 • 1 komment

Új móddal fog bővülni a Dawn of War II

A nemrég megjelent There Is Only War update után most egy új móddal fog bővülni a WarHammer 40,000:Dawn of War II véres és harcokkal teli világa!
 • Írta: Dcrysis02
 • 2 komment

Dawn of War II - A beígért csata

Ahogy azt a fejlesztők ígérték, megérkezett az újabb videó, amely az 1.4-es patch újdonságait tárja elénk, az Orkok és az Űrgárdisták között zajló csata folyamán.