Alpha Protocol

Akció, RPG, Lövöldözõs
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Obsidian
A SEGA és az Obsidian legújabb játékában, az Alpha Protocol-ban Michael Thorton CIA ügynököt kell irányítanunk, aki munkájából kifolyólag mindenféle életveszélyes ügybe keveredik.
Értékelés: 6.9

Nem árulják már az Alpha Protocolt a Steamen

Ha még nem zsákoltad be az Alpha Protocolt, de szeretnéd, rossz hírünk van: a játék már nem vásárolható meg a Steamen, miután az üzlet a Sega kérésére leállította az árusítását.

Felújított kiadást kaphat az Alpha Protocol?

Több szempontból is emlékezetes próbálkozás volt az Alpha Protocol, az Obsidian Entertainment egy időben még folytatáson is gondolkodott, de ebből végül nem lett semmi. De talán az első rész még visszatérhet.
  • Írta: Shifty
  • 5 komment

Újra a Segának készít játékot az Obsidian?

A Sega a minap a befektetőknek tartott prezentációjában hintette el, hogy 2020-ig több régi IP-jét is feltámasztaná. Az Obsidian Entertainment is megosztotta a hírt a Twitteren - talán már készül az Alpha Protocol 2?

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.

Leépítések várhatók az Obsidiannál

Az Obsidian az elmúlt egy évben három játékon dolgozott, most azonban látszólag pihenőre rendezkedik be: az elmúlt napokban több munkatársat is elbocsátottak a cégtől, ráadásul nem sejtet túl sok jót, hogy több olyan kolléga is akad közöttük, aki valamilyen magasabb pozíciót töltött be a csapatnál.

Zenimax - felvásárolják az Obsidiant is?

Úgy tűnik, a Zenimax-család egy olyan familíia, amihez szeretnek tartozni a különböző fejlesztőcsapatok, hiszen rosszat még nem hallottunk a mostanában rengeteg stúdiót felvásárló kiadó háza tájáról. Akkor pedig biztosan nem lenne baj, ha megvennék az Obsidiant is, nem?

Mégsem folytatódik az Alpha Protocol

Januárban a Sega egyik munkatársa még azt nyilatkozta, hogy az Alpha Protocolt talán folytatnák majd a jövőben - mint utóbb kiderült, erre mégsem kerülhet sor.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba az Alpha Protocol, az új Sims-kiegészítő, a Backbreaker, a Ubisoft focijátéka, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 új DLC-je is most érkezik.

Már rég le kellett volna lőni az Alpha Protocolt

Legalábbis ezt mondja ez egyik fejlesztő, aki láthatóan mérges a csapattársaira, legfőképpen a vezető designerre. Szerinte már rég le kellett volna lőni a játékot.

Elkészült Alpha Protocol, júniusban megjelenés

Az Obsidian Entertainment kémkedős szerepjátéka három évvel a bejelentése után végre elkészült, s június elsején jelenik meg mindhárom platformra.

Baráti másolásvédelemmel jön az Alpha Protocol

A Sega részletesen is ismertette, hogy az Alpha Protocol PC-s verziója milyen DRM-et fog használni: a Uniloc baráti megoldásnak tűnik, remélhetőleg nem csalódunk benne.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.

Alpha Protocol - karakteres videóáradat

Az elmúlt héten egy raklapnyi előzetes érkezett az Alpha Protocolról, melyek szinte mindegyike az Obisidian akció-szerepjátékának legfontosabb szereplőit mutatja be.

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Május végén jön az Alpha Protocol

Megint kitűzték az Alpha Protocol megjelenési dátumát, ráadásul ezúttal napra pontosan - reméljük, több késésről már nem kell beszámolnunk a jövőben.

Megint csúszik az Alpha Protocol

Úgy néz ki, az Obsidian Entertainment lopakodós akció-szerepjátéka versenyre kelt a Gran Turismo 5-tel, már ami a csúsztatásokat illeti.

Folytatódhat az Alpha Protocol

Bár az első résszel sem készültek el, a kiadó egyik munkatársa szerint már néhányan a csapatból azon ötletelnek, miként folytathatnák az Alpha Protocolt.