Thief PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A sunyizós-lopakodós Thief sorozat legújabb része, ezúttal az Eidos Montréal Studio gondozásában. Emlékeztek még milyen jól szórakoztunk az első részekkel? Nem semmi napok voltak!
1712250000

A Ghostrunner lesz az Epic következő ingyenes játéka

A mai naptól elérhető a The Outer Worlds: Spacer's Choice és a Thief-reboot is, a jövő héttől pedig az FPS-platformer-ritmusjátékot zsebelhetjük be ingyen egy hétig.
1711695655

Ezen a héten az Islets az Epic Games Store ingyenes játéka

Ahogy beszámoltunk róla, tegnap estétől egy kézzel festett hátterekkel operáló metroidvaniát ad ingyen az Epic játékboltja. Az Isletsben több szigetet járhatunk be, hatalmas főellenfelekkel nézünk szembe, miközben a világot meggyógyítjuk.
1685946893

Ütős rajongói kisfilm lett a Thief: Cutscene Zero

Minden idők egyik legjobb lopakodós játékaként vonult a panteonba a Thief: The Dark Project, amely még mindig rengeteg rajongó fantáziáját mozgatja meg. A legújabb rajongói kisfilmet érdemes megtekinteni mindenkinek.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1494925200

A fejlesztők cáfolták a Thief 5 pletykáit

Nagyon úgy tűnik, hogy megalapozatlanok voltak a Thief 5-tel kapcsolatos pletykák. A negyedik rész fejlesztője, az Eidos Montreal vicces Twitter-bejegyzésben cáfolta az értesüléseket.
1494568854

Fejlesztés alatt a Thief ötödik része?

Nagyon úgy néz ki, hogy amíg a Square Enix épp megszabadulni készül az IO Interactive csapatától, addig az Eidos montreáli részlegét tömik melóval. Egy most megjelent hír szerint épp a Thief ötödik részén dolgozhatnak.
1459270800

Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.
1457276400

Feltámadt a Thief-film

Két éve halottunk utoljára a Thief filmadaptációjáról, s most végre úgy néz ki, sínen van a projekt. A Square Enix lopakodós játékából a Straight Up Films készíthet mozifilmet. Reméljük, a Hitman: Agent 47-nél csak jobb lesz.
1448385840

Games with Gold - íme, a decemberi kínálat

A Microsoft közzétette, hogy milyen ajándék játékok járnak az Xbox Live előfizetőinek decemberben. Az ünnepek apropóján egy extra cím is jön, így összesen öt alkotás lehet a tiétek a következő hetekben.
1432879241

Itt van a Games with Gold júniusi kínálata

A következő hónapban is három ingyenes játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetői, illetve a promócióban áprilisban debütált Pool Nation FX továbbra is elérhető lesz. Jön a Massive Chalice és a Thief.