James Bond 007: Quantum of Solace

Akció, Bond
Kiadó: Activision Blizzard, Fejlesztő: Treyarch
A legújabb film alapján készülő akciójáték az Activision jóvoltából - megjelenése idén ősszel várható.
Értékelés: 6.9

Nem lesz több Activision-féle James Bond-játék?

A héten minden előzmény nélkül eltűntek az online boltokból az Activision égisze alatt megjelent James Bond-játékok, a pletykák szerint lejárt a kiadó megállapodása a 007-es jogokra vonatkozóan.

HWSW: Sony Xperia T - gondolja újra, Q!

"James Bond, a 007-es ügynök - a Királynő szuperfegyvere, aki a legkeményebb bunyók közben is elegánsan angol tud maradni, akit mindig a legjobb nők és legjobb kütyük vesznek körbe. Várjunk csak, legjobb kütyük?!" A HWSW novellarészletéből kiderül, hogyan sikerült a Sony legújabb okostelefonja.

Játékváltozatot kaphat az új James Bond-film

Az Empire magazin jelentése szerint nemcsak új filmmel ünneplik majd a James Bond-széria ötvenedik születésnapját, de egy új videojáték is van a láthatáron. Nem tudni, milyen projekten dolgozik az Activision, nagy valószínűleggel a mozi adaptációjáról van szó.

Filmadaptáción dolgozik a Raven Software

Sűrűsödnek a pletykák a Raven Software körül. Nem elég, hogy a srácokat hírbe hozták a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal, de nemrég egy James Bond játék fejlesztését is rájuk akarták verni. Most úgy tűnik, az utóbbi híresztelés igaz lehet, mert a Raven valóban filmadaptáción dolgozik.

Lopakodós Bond-játék készül a Ravennél?

Idén kellemes dózist kaptak Bondból a játékosok, még annak ellenére is, hogy az MGM töketlenkedése miatt az új film munkálatai nem éppen a menetrend szerint haladnak. A jó hír az, hogy lesz folytatás, legalábbis az MI6 rajongói oldal szerint a Raven lopakodós játékot csinál a titkosügynök főszereplésével.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Friss screenshotok unalmas varárnap délutánra

Vasárnap délutáni felhozatalunkban van Call of Duty, FEAR 2, James Bond, Prince of Persia, Tomb Raider, meg minden, mi szem-szájnak ingere.

Budapest Game Show - a rendezvény képekben

Második alkalommal is megrendezésre került a Budapest Game Show, ahol a szakma legnagyobbjai mutatták be az ősz folyamán megjelenő játékokat.

GK előadások és bögreosztogatás a BGS-en

Szombaton egész nap várunk titeket a Budapest Game Shown. A műsorok között két Gamekapcsos előadás is lesz, sőt kiosztunk pár ingyen bögrét is!

Gamekapocs előadások a Budapest Game Shown

2008. október 25-én szombaton a Millenáris Parkban megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A rendezvényen a Gamekapocs is tart előadást!

TGS 2008: Az első nagy adag screenshot

Rengeteg új kép érkezett, van Blitz II, Gears of War 2, Halo 3 Recon, Heavy Rain, James Bond, Mirrors Edge, NFS, Skate 2, meg minden más egyéb!

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

A mai felhozatal: Fallout 3, James Bond 007: Quantum of Solace, NBA Live 09, Pipe Mania, Rise of the Argonauts és SBK08 - Superbike World Championship!

Évente jönnek a James Bond-játékok

Az Activision-Blizzard nem szeretné, ha a James Bond márkanév nem lenne megfelelően kihasználva, ezért évente szeretnének új játékot megjelentetni.

Délutáni videóözön a legjobb címekkel

Nem maradtok videó nélkül ma sem, olyan címekről érkeztek új előzetesek, mint a Brothers in Arms: Hell's Highway, az NHL 09, a Saints Row 2 vagy a Wipeout HD.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

GC 2008: Quantum of Solace demó októberben

Kólás szórólapokon olvashattuk a kiállításon, hogy az Activision október kilencedikén demót ad ki új 007-es játékához, a Quantum of Solace-hoz.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: A nyolcadik videócsokor

Elérkezett a nyolcadik videócsokor, amelyben helyet kapott a Quantum of Solace, a Spider Man: Web of Shadows, a Call of Duty: World at War és a Madworld stb.