Banjo Kazooie: Nuts & Bolts

Banjo Kazooie visszatér! Az új, Nuts & Bolts részben a játékosok mindenféle járműveket építhetnek, így végigküzdve magukat a pályák sokaságán. Nagyon aranyos kis cucc, kisebb gyerekeknek nagyszerű!
1703959974

Vadiúj Banjo-Kazooie játék készülhet

Több éves várakozás és reménykedés után úgy látszik, már javában készül a Banjo-Kazooie új része. Egy ismert bennfentes szerint a Microsoft csak 2022 óta dolgozik a projekten, azaz egy darabig ne számítsunk rá.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1430936400

E3 2015: Bejelentésre készül a Rare

Gyakorlatilag biztos, hogy az idei E3-on bemutatkozik a Rare legújabb játéka, és ami talán még fontosabb infó: ezúttal jó eséllyel nem kinectes anyagon dolgozik a számos klasszikust jegyző stúdió.
1421049623

Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.
1337259600

Következő generációra készül a Rare is

Talán nem véletlen, hogy a Microsoft két nagy stúdiója, a Lionhead és a Rare is ezerrel keres embereket a következő generációs projektekhez. Az egykor hardcore játékairól híres brit stúdió talán végre képes lesz kimászni a Kinect Sports-féle casual gödörből.
1317805220

Korhatáros nextgen játékon dolgozik a Rare?

Egykoron a Rare csapata meghatározó stúdiónak számított a játékiparban, manapság viszont olyan címekhez "alacsonyodik le", mint a Kinect Sports. Pedig a pletykák szerint már készülnek az igazi visszatérésre, hiszen minden jel szerint egy felnőtteknek szánt játékkal készülnek a következő generációra.
1288275900

Az Activision is meg akarta venni a Rare-t

Az ex-Xbox főnök folytatja a Microsoft körüli érdekes sztorik kiteregetését. Pár napja megtudtuk, hogy az Apple milyen ideges lett, amikor a Microsoft felvásárolta a Bungie-t, most pedig arra derül fény, hogy a redmondiak komoly licitháborút vívtak az Activisionnel a Rare felvásárlására.
1275486060

25 éves a Rare, új céglogóval ünnepelnek

A Microsoft legdrágább fejlesztőcsapata, az angol Rare most töltötte be 25. születésnapját. Igen, nem éppen újoncok a játékiparban a srácok.
1257263040

Több Rare-projektet is leállítottak a Natal miatt?

A brit Rare ugyan az első csapatok között volt, akik esküt tettek az új Natal mellett, arról azonban eddig nem szólt a fáma, hogy több projektet is feláldoztak emiatt.
1238754240

Friss screenshotok ebédszünetre

Ebéd mellé ajánljuk: Banjo, Batman, Diablo III, Dragon Age, Runes of Magic, Saboteur, Saints Row, Scratch, Terminator, War Rock, stb.