Sam & Max: The Devils Playhouse

Kalandjáték
Kiadó: Telltale Games, Fejlesztő: Telltale Games
Kedvenc nyomozóink hamarosan visszatérnek a harmadik évadban, és újabb bűntények megoldása vár majd a remek párosra.
Értékelés: Nincs még értékelve

Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ellentmondásos, de mindig akkor jelennek meg a legérdekesebb címek, amikor senki nem ér rá: a héten kezdődik az iskola, erre majd' minden platformon találni olyan játékot, amit illene kipróbálnia mindenkinek, sőt a moziban is vetíteni fognak ezt-azt, hogy véletlenül se jusson semmire idő.

Pókeres crossover címen dolgozik a Telltale?

Még a Penny Arcade Expo előtt bemutatkozhat a Telltale Games legújabb munkája. Nem, egyelőre nem a Jurassic Park, és nem is a Back to the Future játékokat fogják bejelenteni, hanem egy epikus crossover címről van szó, amiben zsugázni küldik Samet, Maxet és a Team Fortress katonáit - többek között.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lesz néhány érdekesség a héten: boltokba kerül a Naughty Bear, megjelenik az új Transformers és a Rizikó is kapott egy Xbox 360-as adaptációt.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

Pünkösdi galériafrissítés sok-sok új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Bad Company 2, a Halo: Reach, a Kane & Lynch 2, a Madden NFL 11 és a Super Hero Squad Online.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, a jövő héten megjelenik az új Splinter Cell, elindul a Sam & Max harmadika évada, de jönnek a PC-s és PS3-as GTA-kiegészítők is.

GDC 10: Sam & Max - hamarosan indul az új évad

The Devil's Playhouse alcímmel, április közepén veszi kezdetét a Sam & Max harmadik évada. A fejlesztő Telltale Games ezúttal játékmenetbeli újításokat is ígér.

Jövőre indul a harmadik Sam & Max évad

Tavalyra ígérték a Sam & Max harmadik évadját, azonban miután a készítők zsíros megrendelést kaptak a Monkey Island folytatására, eltolták az új részek megjelenését.

Sam & Max Season 3 csak 2009-ben

Kedvenc nyomozóink, Sam és Max nem idén novemberben érkezik, ahogy egyesek szeretnék, hanem a következő év elején számíthatunk majd rájuk.