Dungeon Siege III PC, PS3, X360

A népszerű Dungeon Siege-sorozat harmadik része, amelyben ezúttal már nem túl magányos hősünk ismét a világ megmentését tűzi ki célnak maga elé.
1646150160

Visszatér a Dungeon Siege... csak kicsit máshogy

A Square Enix nagy csinnadrattával harangozta be, hogy visszatér a Dungeon Siege-franchise, igaz, a rajongókat valószínűleg csalódással tölti majd el, hogy mindössze a The Sandbox nevű "videojátékos metaverzum" részeként.
1446049842

Íme, a Games with Gold novemberi kínálata

Az év utolsó előtti hónapjában is négy ingyen játékot kapnak a Gold-előfizetessel rendelkező játékosok. A visszafele kompatibilitásnak köszönhetően már Xbox One-on is tolhatjuk az Xbox 360-as címeket.
1360867999

Felvásárolták a Gas Powered Gamest

Megannyi hercehurca után megmenekült a Gas Powered Games, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a legtöbben várták: a World of Tanks fejlesztői vásárolták fel Chris Taylort és csapatát.
1355932800

Bejelentésre készülnek a Dungeon Siege fejlesztői

A Gas Powered Games januárban jelenti be a legújabb játékát, legalábbis erre utal a hivatalos weboldalán ketyegő visszaszámláló. Kevesebb, mint huszonhét nap van hátra, de mi lehet az új projekt?
1331805633

Leépítések az Obsidian Entertainmentnél?

Egyelőre még pletykaszinten beszélhetünk masszív leépítésekről az Obsidian Entertainment háza táján, de félünk, hogy a gyanú hamarosan beigazolódik. Az elbocsátások károsan érinthetik a stúdió nextgen projektjeit és a jelenleg fejlesztés alatt álló South Park-szerepjátékot is.
1320494400

Obsidian: hogyan harcoljunk a használtpiac ellen?

Az Obsidian vezetője szerint a kiadók és a fejlesztők teljesen rossz utakon járnak, amikor elsőnapos DLC-kkel és hasonló trükkökkel próbálják meg visszaszorítani a használt játékok visszaváltását és vásárlását, vagy éppen pénzt akarnak lehúzni a második vásárlóról.
1320483600

Square Enix: kevesebb eladás, több profit

Befutott a Square Enix első féléves pénzügyi jelentése, s a helyzet a korábbiakkal szemben most nem olyan vészes: habár összességében kevesebbet játékot adott el a kiadó, a profit még jelentősen nőtt az előző időszakhoz képest. Persze ez köszönhető a mobiloknak is.
1320048042

Animációs sorozatból készít játékot az Obsidian

A Fallout: New Vegas és a Dungeon Siege 3 fejlesztője, a folyatásokra szakosodott Obsidian Entertainment egy be ne nem jelentett projekten is munkálkodik mostanság, mely egy hírhedt animációs frencsájz alapján készült. Van még remény arra, hogy valaha tényleg maradandót alkotnak.
1319716800

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.
1314010800

Obsidian: gáz a klasszikus szerepjáték-rendszer

Egy egészen meglepő nyilatkozat jutott nekünk erre a napos délutánra. Az egyik legnagyobb szerepjáték specialistának tartott Obsidian azt találta mondani, hogy a klasszikus szerepjátékok rendszere már nem megfelelő, és degenerált játékosi viselkedésre késztet.