Still Life 2

Point & Click
Kiadó: Encore Games, Fejlesztő: Gameco Studios
Victoria McPherson visszatér, hogy a Észak-Amerika legbonyolultabb és legvéresebb gyilkosságainak a végére járjon.
Értékelés: 7.1

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aki a jövő héten Sziget helyett inkább otthon játszana vagy filmezne, ezúttal is el tudja ütni az időt: a Madden NFL 10-et például kifejezetten ajánljuk kipróbálásra.

Augusztusban jelenik meg a Still Life 2

A GameCo véglegesnek tűnő megjelenési dátumot jelentett be a Still Life című népszerű kalandjáték folytatásához - augusztus tizedikét kell bekarikázni a naptárban.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

Friss screenshotok szerda délelőttre

Újabb nagy adag screenshot érkezett galériánkba. Kedvenceim: Brutal Legend, Demigod, FEAR 2, Still Life 2, Street Fighter 4, Tenchu 4 és HAWX.

Mozgásban a Still Life 2

A GameCo műhelyében készülő Still Life második részének jelent meg egy új videója, amelyben láthatjuk magát a gyilkost is, miként meglátogatja áldozatát.

Késik a Still Life második része

A Gameco Studios műhelyében készülő Still Life második része már idén nem jelenhet meg, csak a következő év elején várhatjuk, hogy a boltokba kerüljön.
  • Írta: Ghost
  • 3 komment

Still Life 2 bejelentés és képek

Victoria McPherson hamarosan visszatér, hogy egy újabb sorozatgyilkos kilétére derítsen fényt, miközben egy másik nyomozó holléte után is kutat.