Crysis Wars

FPS, Multiplayer
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Crytek
Többjátékos módra kihegyezett lövölde, mely a Crysis világában játszódik. A játékot a Warheaddel együtt szerezheted be.
Értékelés: Nincs még értékelve

Új játékon és SpatialOS-devkiten dolgozik a Crytek

A Crysis-szériáért és a Hunt: Showdownért felelős Crytek a jelek szerint egy új AAA-címen dolgozik. A fejlesztést a SpatialOS nevezetű felhőalapú szimulációs platform segítségével végzik - ehhez pedig egy saját fejlesztői csomagot is összeállítanak.

HWSW: És... a Crysis fut rajta?

Volt idő, amikor a Crysis tökéletes futtatásához a kor legerősebb gépe sem volt elegendő. A Tom's Hardware megvizsgálta, hogy mire képesek a mai modern hardverek a 10 évvel ezelőtt megjelent játék alatt. Van is, nincs is meglepetés.

CryEngine - ilyen élethű esőt még nem láttál

Bár rengeteg készülő játék használja a CryEngine aktuális változatát, mégis az Unreal Engine elmúlt iterációitól hangos a játékvilág. Egy lelkes művész azonban most megmutatta, mit is lehet kihozni a Crytek motorjából.

Végre megszólalt a Crytek

Mármint amúgy is szokott nyilatkozni, de mióta felröppentek az első pletykák a pénzügyi problémáiról, szokatlanul szótlan volt. A minap közleményben árulta el: voltak problémái, de sikerült megoldania azokat.

A Cryteket is utolérték a hackerek

Újabb játékos vonatkozású hackertámadás történt, ezúttal a Crytek négy weboldalát törték fel. Az érintett szájtok működését leállították, a felhasználóknak majd jelszót kell cserélniük.

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.

Szakít az FPS-műfajjal a Crysis 4?

Habár a Crytek nem titkoltan mindig is trilógiaként tekintett a Crysis-sorozatra, de a producer szerint "határozottan" van még potenciál a szériában. Lehetséges, hogy nem FPS lesz a negyedik rész?

Egy Crysist csinálna még a Crytek

Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!

Xbox 360-ra is megjelenik a Crysis első része?

A Crysis 2 megjelenése után talán egyértelmű lenne, hogy a Crytek konzolokra is elhozza a világbüntető grafikával megáldott, PC-re 2007-ben megjelent elődöt is. Bár hivatalos bejelentésről még nincs szó, ám a koreai korhatár-besorolásért felelős cég már utalt az xboxos portra.

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.

Crytek: 8 GB memória kell az új konzolokba

Habár a következő generációs konzolok valószínűleg még valahol a tervezési fázisban leledzenek, a fejlesztők szeretik megmondani a Microsoftnak és a Sonynak, hogy milyen hardvert kellene kiadniuk. Most a Crytek programozója közölte "kívánságát" a játéksajtóval.

Márciusban örülhetünk a Crysis-regénynek

A Del Rey Books kiadó nagy fába vágta a fejszéjét: Crysis: Legion címmel egy fordulatos regény lát napvilágot, amely a játék második részének történetét meséli el. Az írói munkálatokat Peter Watts végzi, akinek nem újdonság a sci-fi műfaja. Tavasszal már olvashatjuk is.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Ingyenes lesz a Crysis Wars az ünnepek alatt

Mint arra szinte számítani lehetett, a MyCrysis.com jóvoltából újfent tíznapos kipróbálási lehetőséget kapunk december 19. és 29. között - minden érdeklődőnek kötelező!
  • Írta: Optimus Prime
  • 14 komment

Végre elkészült a CryEngine 3.0

A Crytek tegnap nagy örömmel értesített mindenkit, hogy a következő generációs motorjuk teljes egészében elkészült, és a fejlesztők rendelkezésére áll.

Ingyenesen kipróbálható a Crysis Wars

Egy hétig ingyenesen játszható a többjátékos módra kihegyezett Crysis Wars, s ehhez mindössze egy kulcsgenerálásra és némi letöltésre van szükség!

A héten megjelenő játékok és filmpremierek listája

Az érettségi szezon miatt Fojesz helyett ezúttal én szállítom nektek a héten megjelenő játékok listáját. Jön egy pár finom falat ezúttal is!

Letölthető a Crysis Wars 1.5-ös javítása

Megérkezett az 1.5-ös verziószámra hallgató legújabb patch a Crysis Wars-hoz. A kövér csomag egy új pályát, számos javítást, és új Mod SDK-t tartalmaz.
  • Írta: Dcrysis02
  • 2 komment

Crysis Wars - most egy hétig ingyen!

A Crytek jóvoltából az ünnepek idejére ismét - szám szerint harmadik alkalommal - ingyenesen játszható a magyar fejlesztésű Crysis Wars.
  • Írta: Optimus Prime
  • 3 komment