Resistance: Retribution

A Playstation 3-ra megjelent Resistance hamarosan ellátogat a kézikonzolra is, mégpedig a Retribution alcímmel kiegészülve.
1607097600

Két fontos emberrel lett szegényebb a Bend Studio

A Syphon Filter-játékokról elhíresült, illetve a legutóbb a Days Gone-nal jelentkező fejlesztőcsapatot, a Bend Studiót nemrég maga mögött hagyta két kulcsfontosságú embere: Jeff Ross és John Garvin.
1533542401

Resistance - az Insomniac nem tervezi folytatni

Az Insomniac Games közösségi menedzsere, James Stevenson nemrég interjút adott a Findernek, amiben elárulta, a csapatnak nincsenek tervei a PlayStation 3-ra készült Resistance-trilógia folytatásával.
1423674028

Resistance: Retribution - vége a multinak

Májustól megszűnik a Resistance: Retribution online támogatása. A PSP-re megjelent shooterrel ezután már nem multizhatunk, illetve már csak egyetlen Resistance-játék lesz, amellyel igen: ez a PS Vitás Burning Skies.
1391539500

Blogajánló: Titanfall, Resistance és Uncharted

Megijedtél, amiért nem volt a múlt héten blogajánló? Nem tűntünk el, csak erőt és anyagot gyűjtöttünk, hogy a legjobbakat hozzuk el nektek. Így két hét terméséből tudtunk válogatni...
1347440400

Ezért nem lett Halo a Resistance-ből

Az Insomniac Games vezérigazgatója egy interjúban ismerte el, hogy a Resistance sosem tudta megismételni a Halo sikerét, és nem vált olyan éllovas címmé a Sony számára, mint a Bungie fejlesztése a Microsoftnak. Szerinte a második résznél rontották el, a harmadiknál már próbáltak javítani.
1340712029

Nincs tervben a Resistance folytatása

Három fő játék és két kézikonzolos mellékág után úgy látszik, kifulladt a Resistance frencsájz - legalábbis a készítők szerint. Ez nem éppen biztató jel a rajongók számára, nagyon is elképzelhető, hogy a Sony jó időre jegelni fogja a sorozatot. Persze ne legyen igazunk.
1315206007

Összeállt Freddie Wong és az Insomniac

Az iszonyúan profi, videojátékos ihletésű youtube-os videóról elhíresült Freddie Wong abban a kiváltságos helyzetben részesült legutóbb, hogy együtt dolgozhatott a Resistance-sorozat atyjaival, az Insomniackal. Közös munkájuk gyümölcse bemutatja a jövő mozgásérzékelős technológiáját.
1314199800

Fejlesztőt cserélhet a Resistance-sorozat

Bár semmi sem biztos egyelőre, az Insomniac kreatív igazgatója egy kissé melankolikus hangvételű nyilatkozatában azt találta mondani: "határozottan úgy látja", hogy a Resistance következő részét már nem a csapata fogja fejleszteni, elbúcsúznak tőle, ahogy a Spyrotól is annak idején.
1307268000

E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.
1307039158

E3 2011: Bemutató előtti NGP finomságok

Bár az NGP végleges elnevezését és árazását még mindig nem fedte fel a Sony, néhány újságíró már kipróbálhatta az új konzolt és annak első játékait is. A srácok rengeteg új információval szolgáltak, igaz, ez elsősorban a játékokra vonatkozik: gigászi összeállítás következik.