Star Trek Online

Akció, MMORPG, Ûr, Star Trek
Kiadó: Atari, Fejlesztő: Cryptic Studios
A Cryptic Studios Star Trek univerzumban játszódó MMO játéka, amely a Star Trek Online nevet viseli.
Értékelés: 8.0

A polcra hozza hajóinkat a Star Trek Online

A nagy múltú Star Trek-MMORPG társult a Mixed Dimensions 3D-replikanyomtató vállalattal. A legelhivatottabb kapitányok egyenesen a játékon keresztül rendelhetik meg majd kedvenc űrhajójuk élethű mását.

Konzolokon is elstartolt a Star Trek Online

A Cryptic Studios hatéves MMORPG-je rajtolt el Xbox One-on és PS4-en, ráadásul free-to-play modellben. A Star Trek Online-ban egy űrhajó kapitányát alakíthatjuk, feladatunk az, hogy felfedezzük a galaxist.

Star Trek Online - konzolokra is

A Perfect World Entertainment bejelentette, hogy Xbox One-ra és PS4-re is elhozza a Star Trek Online-t. A konzolosok minden eddig megjelent kiegészítőt alapból megkapnak, és az irányítást is hozzájuk szabják.

Már készül az új Star Trek-sorozat

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk: bár még egy darabig várni kell rá, biztosan visszatér majd a tévék képernyőjére a Star Trek. Alex Kurtzman felel érte, ő a két legutóbbi Star Trek-filmen is dolgozott.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történtek jó, rossz és ciki dolgok a játékiparban, illetve a játékipar környékén, így most is kiválasztottunk nektek három hírt az elmúlt napokból, amikről nem szabad lemaradnotok.

Ilyen a USS Voyager az Oculus Rifttel

Thomas Kadlec saját bevallása szerint óriási Star Trek-rajongó, de odavan az Oculus Riftért és az Unreal Engine 4-ért is - nem csoda, hogy úgy döntött, összegyúrja ezeket egyetlen techdemóba.

Ingyenesen játszható a Star Trek Online

Megannyi várakozás után tegnap óta végre díjmentesen játszható a Star Trek Online. A játékosok ingyen tölthetik le a program kliensét, havidíjat sem kell fizetniük, sőt gyakorlatilag minden tartalomhoz hozzáférhetnek - bizonyos funkciók kerülnek csak korlátozásra, amit pénzért oldhatnak fel a júzerek.

Csak jövőre válik ingyenessé a Star Trek Online

A korábbi tervekkel ellentétben idén már nem, csak január közepétől válik ingyenesen játszhatóvá a Star Trek Online. Az MMO-ra egyelőre elő kell fizetni, de a játékot fejlesztő Cryptic Studios régóta fontolgatja, hogy a Champions Online után free-to-play modellre vált ezzel a címmel is.

Most már biztos: ingyenes lesz a Star Trek Online

A Cryptic Studios ugyan korábban sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Star Trek Online egyszer ingyenes lehet, akkor azonban még a szintén free-to-play modellre váltott Champions Online üzleti sikereihez kötötte a havidíjak megszüntetését. A fejlesztők most már az év végére ígérik az átalakítást.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Ingyenes lehet a Star Trek Online is

Bár a Cryptic nem szeretne semmit előre megígérni, esély biztosan van rá, hogy a Star Trek Online is ingyenessé váljon: a csapat nemrégiben a szuperhősös Champions Online-t tette "előfizetés-mentessé", s ha ott sikeres lesz ez a modell, a Star Trek MMO átalakítására is van némi sansz.

Galériafrissítés a hétfői ebéd előtt

Egy tucatnyi képet kaptunk a 3D-s Super Street Fighter IV-ről és a The Sly Collectionről, de a Shogun 2 és az új Hot Pursuit is szerepelnek a mai összeállításunkban.

Tudjuk, hogy hol nézheted idén az Oscar-gálát!

Ha szeretnéd nézni az idei Oscar díj átadót, de nem tudod, mert semelyik magyar tévéadó nem közvetíti, talán tudunk segíteni. Ezen kívül elmondjuk véleményünketi is.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Brutális screenshot-felhozatal hétfő estére

Új Aliens vs. Predator, Dragon Age: Origins - Awakening, Nier, Star Trek Online, Supreme Commander 2 és UFC 2010 képek várják az érdeklődőket mai összeállításunkban.

Konzolokra is megjelenhet a Star Trek Online

Korábban is volt már róla szó, most azonban, hogy befejezték a PC-s verziót, a fejlesztők határozottabban fontolgatják a konzolos Star Trek Online elkészítését.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten várható a Global Agenda és a Star Trek Online szervereinek elindulása, de végre boltokba kerül a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat is, ezúttal érhető nyelven.

Screenshotkavalkád kedd délutánra

Crackdown 2, Dantes Inferno, Halo: Reach, Rage, Red Dead Redemption, Star Trek, The Settlers 7 és még több szupersztár a galériában!

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

E heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint a Final Fantasy XIII, a Nier, a Mass Effect 2, a Transformers: War for Cybertron vagy a Supreme Commander 2.