Final Fantasy Type-0

PSP, PlayStation 4, Xbox One

RPG, Fantasy
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
A Final Fantasy először mobiltelefonra, majd PSP-re bejelentett változata - a játék nyugatra HD-verzióban, az újgenerációs konzolokra érkezett meg.
Értékelés: Nincs még értékelve

Amerikai toplista: újra vezet a PS4

Megjelent az NPD Group legújabb elemzése, ezúttal az amerikai játékpiac márciusát összesítette a cég. A tavalyi év hasonló időszakához képest a múlt hónap gyenge volt, a hardver- és a szoftvereladások is visszaestek.

Brit toplista: elmaradt a Hardline a Battlefield 4-től

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár a Battlefield: Hardline is az élen nyitott, összességében nem tudta hozni a Battlefield 4 számait, és gyengébben kezdett, mint elődje.

Launch traileren a Final Fantasy Type-0 HD

Amerikában mától, Európában pedig péntektől vásárolható meg a "régi-új" Final Fantasy-játék, a Type-0 HD. Az eredetileg PSP-n bemutatkozott cím felújított változata PS4-re és Xbox One-ra készült el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, mi pedig szokásunkhoz híven összegyűjtöttük őket egyetlen listába. A fő attrakció természetesen a Visceral következő nagy dobása, a Battlefield: Hardline lesz.

Jöhet a Final Fantasy Type-0 folytatása?

A jövő héten érkezik a Final Fantasy Type-0 HD-változata, melynek végén utalásokat láthatunk a folytatásra. A fejlesztők már régóta hangoztatják, hogy tervezik a Type-1-et, így nem ért minket túl nagy meglepetés.

Final Fantasy Type-0 HD - PAX East 2015 trailer

A Square Enix PlayStation Portable-re már megjelent Final Fantasy-játéka, a Final Fantasy Type-0 hamarosan újrakiadást kap, a hádésített változat ugyanis ebben a hónapban fog megjelenni, PS4-re és Xbox One-ra.

Megújult a Square Enix online boltja

Teljes ráncfelvarráson esett át a Square Enix online boltja. Az új oldallal párhuzamosan elindult a megújult Members Rewards Program is, aminek keretében meglepetés ajándékokat kapnak majd a tagok.

Információk a Final Fantasy XV demójáról

Megérkezett a Final Fantasy Type-0 HD utolsó trailere, amely részben a Final Fantasy XV demójára koncentrál. Egy évünk van arra, hogy a kipróbálható változat kódját beváltsuk, utána elveszik az éterben.

Final Fantasy Type-0 - PSP vs. PS4

Egy PSP-PS4 összehasonlítás nyilvánvalóan nem okoz majd megdöbbentő meglepetéseket, azért viszont mindenképpen érdemes megnézni a Final Fantasy Type-0 HD új előzetesét, hogy lássuk, hova jutott a cím.

További kiadásokat kap a Final Fantasy Type-0 HD

A tavaly év végén bemutatott gyűjtői kiadás mellett további kétféle speciális változatot is kap a márciusra datált Final Fantasy Type-0 HD. A két új verzió ugyan kevesebbet ígér, mint a Collector's Edition, de kevesebbe is kerül.

Galériafrissítés vasárnap délutánra

Beesett néhány screenshot a nagy karácsonyozás közepette, és úgy döntöttünk, inkább egy csokorban nyújtjuk át nektek őket. Kaptunk képeket a Deep Downról, az új Yakuzáról és két Final Fantasy-címről is!

Ilyen a Final Fantasy Type-0 HD gyűjtői kiadása

A Square Enix felfedte a Final Fantasy Type-0 HD gyűjtői kiadását, amely 89,99 eurót kóstál majd. Cserébe mindenféle földi jót, mangát és művészeti albumot kapunk, valamint a Final Fantasy XV demóját is.

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

Új előzetest kapott a Final Fantasy XV

A Tokyo Game Show apropóján ismét belenézhettünk a Final Fantasy XV-be, a készítők emellett megerősítették, hogy jövő márciusban fogjuk megkapni a játék demóját, méghozzá a Type-0 HD-val egyetemben.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

PC-re is jön a Final Fantasy XIII?

Final Fantasy-híreink következnek. A találgatások szerint Steamre is megjelenik a Final Fantasy XIII, megvan a Type-0 HD megjelenési dátuma, és úgy néz ki, jövőre jön a Final Fantasy XV demója.

E3 2014: HD-változattal jön a Final Fantasy Type-0

Bár a Final Fantasy XV-öt otthon hagyta, azért készült meglepetéssel a Square Enix az E3-ra: bejelentette, hogy nyugaton is megjelenik a Final Fantasy Type-0, méghozzá HD-változatban, ami az újgenerációs konzolokra készül.

Final Fantasy Type-0 - az első tíz perc

Az eredetileg Final Fantasy Agito XIII néven indult, majd Type-0-ra átnevezett játék igen-igen ígéretesnek tűnik annak ellenére, hogy a szép lassan elavuló PSP-re készül. Lehet, hogy ez lesz az idén leváltásra kerülő kis kézikonzol egyik utolsó nagy dobása?

Trailert kapott a Final Fantasy Type-0

Új trailerrel jelentkezett az egykor Final Fantasy Agito XIII néven ismert Final Fantasy Type-0. Az eredetileg mobiltelefonos címnek készült játék alaposan kinőtte magát, a névváltás is jelzi, hogy a korábbi tervekhez képest egy sokkal tartalmasabb Final Fantasyvel készülnek a Square Enixnél.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Final Fantasy XIII-2 - Európában a jövő év elején

Bár eredetileg reménykedtünk benne, hogy a Final Fantasy XIII-2 még az idei év végén boltokba kerül, a Square Enix utólag megerősítette, hogy csak Japánban lesz premier decemberben. Utána a januárban bíztunk - mint kiderült, ez a dátum pedig csak Amerikára vonatkozik.

Mozgásban a Final Fantasy Type-0

Egy Japánban tartott hétvégi rendezvényen mutatták be először mozgás közben a Final Fantasy legújabb, PSP-exkluzív részét, a Type-0-t. Annak ellenére, hogy a játékot eredetileg mobiltelefonokra kezdték el fejleszteni, mégis remekül fest, erről tanúskodik a mostani 20 perces gameplay videó is.