House of the Dead: Overkill

A népszerű árkád FPS-sorozat folytatódik, ezúttal is kizárólag a Nintendo Wii-n!
1646056804

Stadiára is megjelenik a House of the Dead: Remake

A Stadia Source szúrta ki, hogy a Nintendo Switchre már bejelentett House of the Dead: Remake nemrég korosztálybesorolást kapott az amerikai ESRB-től, a megjelölt platform pedig a Google-féle Stadia volt.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1319716800

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.
1319562000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.
1318838452

House of the Dead: Overkill - a nyílpuska jó

Újabb trailer landolt nálunk a House of the Dead: Overkill bővített kiadásából, mely PS3-on teszi tiszteletét a jövő héten. A már megjelent Wii-s verzió csupán a töredéke annak, amit a Move-támogatással megáldott Extended kiadás kínál. Most megtudjuk, mire jó a számszeríj.
1317384047

House of the Dead: Overkill - bikinis zombik

Október végén landol a boltok polcain a minden földi jóval megspékelt House of the Dead: Overkill Extended Edition PlayStation 3 platformra. Ha eddig a TV mellett porosodott a Move kütyüd, itt az idő, hogy előkapd, mert a Sega játékát pont erre találták ki. Fénypisztoly híján ez is megteszi.
1315648248

Előzetesen a House of the Dead: Overkill

Örülünk, hiszen PlayStation 3-ra is megjelenik az eredetileg csak Wii-re kiadott House of the Dead: Overkill. A bővített kiadás tartalmaz minden jót, amire az egyszeri HD-konzol tulajdonosnak csak szüksége lehet: például HD-re húzott grafikát, habár ez nem látszik rajta.
1306605037

PS3-ra is megjelenik a House of the Dead: Overkill

A B-kategóriás horrorfilmeket idéző The House of the Dead: Overkill annak idején kizárólag Nintendo Wii-re jelent meg, ám most, hogy a Sony is előrukkolt a maga mozgásérzékelős kontrollerével, semmi akadálya annak, hogy a Sega HD-felbontásra húzza a játékot, és kibővítse minden földi jóval.
1262109480

A kalózok körében is népszerű a Modern Warfare 2

Rendhagyó toplista következik, melyből kiderül, idén melyik játékok voltak a legnépszerűbbek a torrentezők körében - a Modern Warfare 2 ezúttal is győzött.
1251816060

TGS 2009: Ilyen lesz a Sega felhozatala

A hónap végén kerül megrendezésre a következő neves gamer esemény, a Toky Game Show, amelyen szép felhozattal képviselteti magát a Sega.