League of Legends

PC

RPG, Stratégia
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Riot Games
A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.
Értékelés: Nincs még értékelve

Bunyós játékot fejleszt a Riot Games

Mit kereshet az EVO 2019 színpadán a League of Legends kapcsán híressé vált Riot Games? A válasz egyszerű: a leányvállalatuk, a Radiant Entertainment már javában dolgozik egy eddig nem megnevezett verekedős játékon.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Kitiltották az irániakat a League of Legendsből

Az Egyesült Államok kereskedelmi szankcióinak részeként kitiltották a League of Legendsből az irániakat és a szíriaiakat. A fejlesztők nem is visszakoznak, mint mondják, ez az amerikai kormány döntésén múlik.

Készül a League of Legends mobilos változata

A Reuters értesülései szerint beadta a derekát a Riot Games vezetősége, és a céget birtokló Tencenttel közösen már több mint egy éve azon dolgoznak, hogy mobilos változatot kapjon a League of Legends.

Sztrájkolnak a Riot Games alkalmazottai

A Kotaku még tavaly tárta fel, hogy a Riot Games amerikai részlegénél mindennaposak a legkülönfélébb szexuális zaklatások. Az ügyek miatt később több korábbi alkalmazott feljelentést tett, amit a stúdió nem igazán kezelt jól.

Egy varázscica a League of Legends legújabb hőse

Újabb hőssel gazdagodik a League of Legends így is hatalmas névsora. A minap bejelentett karakter azonban jócskán eltér a megszokottól - egy mágikus cicával van ugyanis dolgunk, aki egy varázskönyv társaságában járja Runeterra földjét.

League of Legends - íme, Sylas, a kiszabadult rab

Érdekes fickónak tűnik a League of Legends legújabb hőse. A Demacia börtönéből elszabadult Sylas nem tűri az elnyomókat - erejüket saját maguk ellen fordítja. Hogy ez mit jelent a játékban? Bármely ulti ellopását!

Felfüggesztették a Riot operatív vezetőjét

Reméljük, hogy senkinek nem kell magyaráznunk, hogy egymás nemi szerveinek kéretlen fogdosása nem jófej dolog, főleg nem munkahelyi környezetben. A Riot Games operatív vezetőjének márpedig valaki elmagyarázhatta volna.

League of Legends-képregény érkezik a Marveltől

A Riot Games és a Marvel egymás tenyerébe csaptak, jövő májusban érkezik a League of Legends - Ashe: Warmother. A történet a közkedvelt fagyos íjásznő eredettörténetét mutatja majd be.

League of Legends - Ezreal-rework a láthatáron

Ismét egy klasszikus League of Legends-karakter örülhet a Riot szeretetcsomagjának. Az ifjú felfedező, Ezreal átdolgozott képességeket és egy rakás ráncba szedett skint kap. Mindehhez persze trailer is érkezett.
  • Írta: szlav
  • 5 komment

Interaktív térképen a League of Legends világa

A Riot Games egyre határozottabban fókuszál a League of Legends háttértörténetére. A kezdetben bizarr és fragmentált lore mára egy egységes, élő világot alkot, melyet Runeterra térképe most egy kalap alá hoz.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Kizárólag erőszakmentes eSport lehet az olimpián

A párizsi olimpiai szervezői megszellőztették már a témát, mely szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2024-ben az eSport is része legyen az olimpiának, azonban ennek kemény feltételei lehetnek.

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.

Elképesztő számok a legnagyobb játékipari cégnél

Az egyébként sok más szolgáltatást is futtató kínai Tencent több mint 10 milliárd dollár bevételt szerzett a játékpiacon. Ezzel messze ő a legnagyobb cég az iparágban, az Activision jó 3 milliárddal van lemaradva.

Minden, amit a hazai e-sportról tudni érdemes

Immáron második alkalommal készült olyan átfogó kutatás, amely a hazai e-sportolói szokásokat vizsgálta. Az Esport1, az Egymillióan a magyar e-sportért és az eNET 1800 fiatal játékost kérdezett meg.

League of Legends - 100 millió játékos havonta

A Riot Games társalapítói egy interjúban hintették el, hogy a League of Legends rajongótábora 100 millió aktív játékost számlál havi szinten. Ez döbbenetes szám, a fő rivális a nyomában sincs ennek.

HWSW: Bíróságon támadja a csalókat a Riot Games

Pereli a Riot Games a League of Legendshez íródott LeagueSharp csalószoftver készítőit, ráadásul alkalmazottjának megfenyegetésével és személyes adatok közzétételével is vádolják a német hackerhármast - írja nagytestvérünk, a HWSW.
  • Írta: Shifty
  • 4 komment

League of Legends-csapatot vett a Schalke

Úgy tűnik, a profi sportklubokat is elkezdte érdekelni az eSport, erre (újabb) bizonyíték, hogy az FC Schalke 04 felvásárolta az Elements nevet viselő League of Legends-csapatot.