League of Legends

PC

RPG, Stratégia
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Riot Games
A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.
Értékelés: Nincs még értékelve

A koronavírus a gamervilágot sem kíméli

A Kínából származó, rémisztő sebességgel terjedő járvány már a videojátékok világában is hullámokat keltett. A Plague Inc. vírusszimulátora például sosem volt még ennyire népszerű, viszont van, ahol teljes esport-rendezvényeket fújtak le.

Elindult a League of Legends tizedik szezonja

A mai napon megkezdődött a League of Legends tizedik rangsorolt szezonja, az ezzel járó frissítés pedig számos újdonságot hoz majd magával. A Riot Games csapata egy látványos előzetessel hangol minket a ranglétra megmászására.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

League of Legends - megérkezett Aphelios

Újra felborul az alsó ösvény egyensúlya? Aphelios nem mindennapi lövész: egyszerre öt fegyverrel érkezik az Idézők Szurdokába, melyek között a meccs folyamán szabadon váltogathat.

Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.

Pert vesztett a szexuális zaklatási ügyben a Riot

Idén májusban jelentettük, hogy a Riot Games dolgozói sztrájkba kezdtek, mert a stúdió nem kezeli megfelelően a különböző etnikumokat ért inzultusokat és a szexuális zaklatási ügyeket. Ennek a vége lett egy nemrég lezárult bírósági ügy.

League of Legends - megérkezett Senna

Újabb hős érkezett az Idézők Szurdokába. Senna, Lucian halott felesége visszatért a túlvilágról, hogy egyensúlyt teremtsen a fény és a sötétség között. Ő lesz a játék első támogató karaktere, aki veszélyes lövész is egyben.

Rengeteg új címet jelentett be a Riot Games

Tízéves a League of Legends, a jubileumi ünnepet pedig hatalmas bejelentésekkel koronázta a Riot csapata. Készülőben van egy hero-shooter, egy bunyós játék, egy kártyajáték, egy akció-RPG, egy mobiljáték és egy animációs sorozat is!

Bunyós játékot fejleszt a Riot Games

Mit kereshet az EVO 2019 színpadán a League of Legends kapcsán híressé vált Riot Games? A válasz egyszerű: a leányvállalatuk, a Radiant Entertainment már javában dolgozik egy eddig nem megnevezett verekedős játékon.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Kitiltották az irániakat a League of Legendsből

Az Egyesült Államok kereskedelmi szankcióinak részeként kitiltották a League of Legendsből az irániakat és a szíriaiakat. A fejlesztők nem is visszakoznak, mint mondják, ez az amerikai kormány döntésén múlik.

Készül a League of Legends mobilos változata

A Reuters értesülései szerint beadta a derekát a Riot Games vezetősége, és a céget birtokló Tencenttel közösen már több mint egy éve azon dolgoznak, hogy mobilos változatot kapjon a League of Legends.

Sztrájkolnak a Riot Games alkalmazottai

A Kotaku még tavaly tárta fel, hogy a Riot Games amerikai részlegénél mindennaposak a legkülönfélébb szexuális zaklatások. Az ügyek miatt később több korábbi alkalmazott feljelentést tett, amit a stúdió nem igazán kezelt jól.

Egy varázscica a League of Legends legújabb hőse

Újabb hőssel gazdagodik a League of Legends így is hatalmas névsora. A minap bejelentett karakter azonban jócskán eltér a megszokottól - egy mágikus cicával van ugyanis dolgunk, aki egy varázskönyv társaságában járja Runeterra földjét.

League of Legends - íme, Sylas, a kiszabadult rab

Érdekes fickónak tűnik a League of Legends legújabb hőse. A Demacia börtönéből elszabadult Sylas nem tűri az elnyomókat - erejüket saját maguk ellen fordítja. Hogy ez mit jelent a játékban? Bármely ulti ellopását!

Felfüggesztették a Riot operatív vezetőjét

Reméljük, hogy senkinek nem kell magyaráznunk, hogy egymás nemi szerveinek kéretlen fogdosása nem jófej dolog, főleg nem munkahelyi környezetben. A Riot Games operatív vezetőjének márpedig valaki elmagyarázhatta volna.

League of Legends-képregény érkezik a Marveltől

A Riot Games és a Marvel egymás tenyerébe csaptak, jövő májusban érkezik a League of Legends - Ashe: Warmother. A történet a közkedvelt fagyos íjásznő eredettörténetét mutatja majd be.

League of Legends - Ezreal-rework a láthatáron

Ismét egy klasszikus League of Legends-karakter örülhet a Riot szeretetcsomagjának. Az ifjú felfedező, Ezreal átdolgozott képességeket és egy rakás ráncba szedett skint kap. Mindehhez persze trailer is érkezett.
  • Írta: szlav
  • 5 komment

Interaktív térképen a League of Legends világa

A Riot Games egyre határozottabban fókuszál a League of Legends háttértörténetére. A kezdetben bizarr és fragmentált lore mára egy egységes, élő világot alkot, melyet Runeterra térképe most egy kalap alá hoz.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!