Oddworld: Strangers Wrath

RPG
Kiadó: EA Games, Fejlesztő: Oddworld
A klasszikus sorozat egy újabb darabja, mely több fronton is elszakad elődjeitől.
Értékelés: Nincs még értékelve

Nintendo Switchre tart az Oddworld Collection

A Microids nemrég közölte a jó hírt, hogy május végén megjelenik az Oddworld Collection Switchre, ami magába foglalja majd az Oddworld: New ‘n’ Tasty!, az Oddworld: Munch’s Oddysee és a Oddworld: Stranger’s Wrath játékokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet sem tömték éppen tele megjelenésekkel a kiadók és fejlesztőcégek, de azért így is akad majd néhány finomság, amire érdemes lehet odafigyelni a következő napokban.

Stranger’s Wrath HD - közeleg a Switch-verzió

A Nintendo a legutóbbi Indie World Showcase alkalmával jelentette be, hogy hamarosan Nintendo Switchre is megjelenik az Oddworld: Stranger’s Wrath HD. Ma az is kiderült, hogy pontosan mikor kerül erre sor.

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Mobilokra is elérhető az Oddworld: Stranger's Wrath

Derült égből villámcsapásként kaptuk a hírt az Oddworld Inhabitantstól, hogy immáron a mobilokat is bevette az Oddworld: Stranger's Wrath, az eredetileg 2005-ben megjelent klasszikus Xbox-játék. Nosztalgiázásra tökéletes!

Ingyen Metal Gear Rising a PS Plus-tagoknak

A Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek szánt novemberi játékkínálatát, ezúttal négy cím ütheti a játékosok markát - kettő PlayStation 3-on, és kettő PlayStation Vitán.

Min dolgozzanak az Oddworld fejlesztői?

Érdekes szavazás került ki az Oddworld weboldalára, amiben a sorozat fejlesztői azt kérdezik a rajongóktól, hogy min dolgozzanak az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty befejezése után.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ettől a héttől tényleg ne várjunk sokat, moziba is csak a Fluor Film miatt érdemes elmenni... A viccet félretéve: masszív pihenésnek nézünk elébe, jóllehet a karácsonyi finis többek számára ajándék-lootolással telik majd.

Először mozog az Oddworld: Stranger’s Wrath HD

Mi örülünk a legjobban annak, hogy a Just Add Water feltámasztja az Oddworld-szériát, de még mielőbb bármi újat is mutatna a humoros zöld lény új kalandjából, előtte szépen felújítja a korábbi kultikus epizódokat. Ennek első gyümölcse a Stranger's Wrath HD változata. Itt a debüt trailer.

E3 2011: Bemutatták a legújabb Vita-játékokat

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sony legújabb kézikonzolja PlayStation Vita néven kerül majd forgalomba az idei év végén, ráadásul viszonylag megfizethető áron. Minden látványos fícsör ellenére, a lényeg mégis a játékokon lesz: a Sony szerint 80 játék készül a Vita-ra, ezek közül többet be is mutatott.

Két új Oddworld-játék jön a Just Add Watertől

Miután megállapodott az Oddworld Inhabitants csapatával, a Just Add Water megígérte, hogy egy rakás Oddworld-játékkal fogja elkényeztetni a rajongókat. Az ígéret szép szó, a JAW pedig meg is tartotta a szavát; igaz, a most bejelentett játékok annyira nem is újak.

Egy rakás Oddworld játék készül

Nem volt alaptalan a mókás zöld lény e héten napvilágot látott Twitter-bejegyzése, a Just Add Water csapata elhintette, hogy több Oddworld játék várható tőlük.

Pár napon belül nagy Oddworld bejelentés várható

Kezdődött minden nemrégiben egy rejtélyes Twitter-account felbukkanásával, aminek gazdája Abe Mudokon, az Oddworld játékok ikonikus alakja.

Steamre érkezik az Oddworld játékcsomag

Habár új Oddworld játékot nem kapunk egy ideig, még idén megérkezik a négy konzoljátékot egy csomagba tömörítő Oddbox, PC-re, a Steamen keresztül.

Oddworld: Stranger első tréler!