Syndicate

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Akció, FPS
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Starbreeze
Feltámad az 1993-ban megjelent klasszikus! A fejlesztést a Starbreeze végzi, a kiadásért pedig ismét az EA felel.
Értékelés: 7.0

Ingyenes a Syndicate az Originen

A Bullfrog Productions 1993-ban megjelent izometrikus nézetű cyberpunk játékához ingyen hozzájuthatunk az On the House program keretében. A Syndicate a műfaj igazi klasszikusa, szóval érdemes kipróbálni!

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.

NFO-fájllal érkezik a PC-s Syndicate

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Starbreeze rögtön a saját játékának warez verzióját adta volna ki PC-re, pusztán egy kisebb poénnak fogható fel, hogy a cracker körökben használatos .nfo kiterjesztésű fájlt már alapból mellékelik a számítógépes változathoz. Meghatja a kalózokat?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Megjelenés előtti trailert kapott a Syndicate

Jövő héten végre boltokba kerül a Syndicate, s bár sokaknak furcsának tűnt a svéd Starbreeze elképzelése az eredeti koncepció megváltoztatásáról, azt nem mondhatnánk egyelőre, hogy rossz munkát végeztek volna a srácok. Megérkezett a játék launch trailere, Nero muzsikál alatta.

Lelepleződött a Syndicate szinkronstábja

A Sin City, a Bourne-rejtély és a Holló egy-egy sztárját is leszerződtette a svéd Starbreeze Studios, hogy eljátsszák a EuroCorp könyörtelen ügynökeit. Az együttműködéstől mind a színészek, mind pedig a fejlesztők hanyatt vágták magukat, persze minket a végeredmény érdekelne már, de nagyon.

Nem kell online pass a Syndicate-hez

Bár az Electronic Arts üzletpolitikájához hozzátartozik, hogy a játékokat egyszer felhasználható online kulccsal kell ellátni, az EA Partners program résztvevői szabadon eldönthetik, akarnak-e élni ezzel a lehetőséggel. A svéd Starbreeze nem akart, ők azt szeretnék, ha mindenki játszhatna a Syndicate co-opjával.

Elérhető a Syndicate demója, tíz perc co-op

Már mindenki rátette a kezét a Starbreeze Syndicate-rebootjának kipróbálható verziójára? Még nem? Ideje lesz sietni, elvégre a demóverzió már elérhető, aminek örömére kaptunk tíz percnyi felvételt a játék kooperatív módjából, s azt kell mondanunk, ütős anyaggal van dolgunk.

Hónap végén jön a Syndicate demója

Durván másfél hetet kell várnunk arra, hogy kipróbálhassuk a Syndicate rebootját, a hónap végén a négyfős kooperatív módba engednek betekintést a fejlesztők. A játék ezen része teljesen elkülönül az egyjátékos résztől, a demóban az önálló küldetések egyikébe vethetjük bele magunkat.

Öt percig nézhetjük a Syndicate kooperatív módját

A GameTrailers jóvoltából újabb öt perc erejéig csorgathatjuk a nyálunkat a Syndicate remek mókának ígérkező, négyfős kooperatív módját. A játék ezen módja azért is érdekes, mert nem szimpla csapatos lövöldözésnek tűnik, nagyon komoly szerepet kapnak majd a fejlesztéseink is.

Újabb képeken a Syndicate

Érkezett hétvégére négy új kép a felújított Syndicate-ből, igaz, ezúttal nem ingame jeleneteket ábrázoló screenshotokkal van dolgunk, hanem artworkökkel - de azok közül is a szebbekkel. Íme, most négy kép erejéig megcsodálható, hogyan fest majd a világ 2069-ben!

Syndicate - kooperatív gyönyörök

Annyira nyomja a Starbreeze a Syndicate reboot kooperatív játékmódját úton-útfélen, hogy lassan mi is elhisszük azt, hogy tudnak valamit a srácok. A single-től elkülönülve, cimboráinkkal vállvetve kilenc co-op küldetést teljesíthetünk. Nézzük meg egy kicsit közelebbről!

Túl véres Ausztráliának az új Syndicate

Ausztráliában különösen szigorúak a feltételek a felnőtteknek szánt tartalmakat illetően, olyannyira, hogy a hatóság továbbra sem engedi, hogy a felnőttek azzal játszanak, amivel akarnak. A tartalmak besorolásáért felelős hivatal újabb áldozata a Syndicate.

Syndicate - terítéken a technológia

Bár az első látnivalók és infók alapján simán rávágnánk, hogy a Starbreeze-t a Deus Ex ihlette, mikor összerakta az új Syndicate-ben elérhető implantátumok listáját, azért ez jogtalan lealacsonyítás lenne: a Syndicate-nek igenis megvan a maga szépsége és mélysége, ezt példázza az új trailer is.

Syndicate - masszív képzuhatag és trailer

Manapság divat szidni az EA döntését, miszerint a vérbeli stratégiai vonalat lövöldére cserélték le a Syndicate kapcsán, de az tény, hogy a kooperatív mókát nézve igen ígéretes játékot kalapálnak nekünk a Starbreeze-nél. Egy halom új screenshotra tettük rá a kezünket, az új előzetesről nem is beszélve.

Syndicate - co-opozás New Englandben

2069-ben a világ már nem az, amit megismertünk. Egy sötét, machiavellista korban élünk, ahol már nem a kormányok irányítanak, hanem a dúsgazdag szindikátusok, akik nem restek fegyverekkel új piacokat hódítani. A Starbreeze kiadott egy új videót, melyben ismét a kooperatív játékmódba nézhetünk bele.

Syndicate - traileren a kooperatív mód

Nem stratégia, hanem akciójáték lesz a Syndicate újragondolása, ráadásul támogatja négy játékos kooperatív mókáját is - erről szól a játék legújabb előzetese. A kampányon kívül, kilenc elszeparált pályán dolgozhatnak össze a barátok, saját szindikátust alakítva.

Syndicate - honnan is indultunk?

Nem akarunk a vérbeli Syndicate-rajongók lelkébe tiporni, hiszen bárhogy is csűrnék-csavarnánk a dolgot, maga a tudat, hogy FPS-ként születik újjá Molyneux stratégiája, egyből felérne egy szívrohammal. Érdemes viszont egy videó formájában képben lenni a kezdetekkel.