Hasbro Family Game Night

A Hasbro Family Game Night olyan klasszikusok gyűjteménye, mint például a Boggle, a Yahtzee, a Battleship, a Sorry vagy a Connect Four.
1318695834

Bezárná az EA a Harry Potter-játékok fejlesztőit

Jelenleg tárgyalások folynak, semmi sem biztos egyelőre, de állítólag az Electronic Arts meghúzná a nadrágszíjat a brit stúdióinál, aminek az lenne az egyik legfontosabb következménye, hogy a két csapat közül a Bright Light brigádot bezárná - ezzel csak a Criteriont foglalkoztatná az országban a kiadó.
1296201453

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1272469260

Szuper hónapot zárt márciusban az Xbox Live

Minden eddigi eladási rekordot megdöntött az Xbox Live Arcade, a Microsoft Pontokért letölthető játékokból befolyt pénz mintegy tízmillió dollárra rúgott márciusban.
1261436400

Hasbro Family Game Night

Az év közben sorra megjelenő, egyenként megvásárolható XBLA és PSN epizódok után karácsonyra végre megérkezett a Hasbro Family Game Night teljes, lemezes változata is. Noha a PS2-esek már tavaly ilyenkor megkapták a csomagot, és Wii-re is már a második rész jött ki ősszel, mi legalább annyira örülünk a játéknak, mintha valami teljesen új dologról lenne szó. Bár végül is új. Vagy nem. De kit érdekel? Induljon az egész éjszakás társasjáték!
1237227540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Áldozva egy csöppet Cooltúra-rovatunk oltárán, ettől a héttől kezdve a várható film- és DVD-premierek listáját is megtaláljátok megjelenésekről szóló hírünkben.
1227209640

Csütörtök esti galériafrissítés

Csütörtök este is galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, s bár ezúttal az összeállítás kissé "hígabbra" sikerült, azért találni néhány jó címet is.
1226418060

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.