Crackdown 2

Akció
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Ruffian Games
A leginkább GTA-ra hajazó, ám cel-shaded grafikával készült Crackdown folytatása végre testközelbe került.
Értékelés: 7.5

Megvette a Rockstar a Crackdown 2 fejlesztőit

Habár a felek még nem verték nagydobra a hírt, a brit cégjegyzék alapján a Rockstar október elején felvásárolta a Crackdown második részét is jegyző Ruffian Games csapatát.

Visszafelé kompatibilis és ingyenes a Crackdown 2

Egy újabb klasszikussal bővült a visszafelé kompatibilis Xbox One-játékok listája, az eredetileg Xbox 360-ra megjelent Crackdown 2 ráadásul most ingyenesen bezsebelhető a Microsoft online piacterén.

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Halo 2: Anniversary Edition Xbox One-ra?

Folytatjuk a Microsofttól kipattant pletykák feldolgozását, ezúttal a játékoké lesz a főszerep. A szivárgásokban szó esik a Halo 2: Anniversary Editionről, a Halo 5-ről, a Crackdown 3-ról és így tovább. Dátumok, infók egy helyen.

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.

Új játékmódokkal bővül a Crackdown 2

Két hét múlva érkezik a Crackdown 2 legújabb DLC-je, ebben két új játékmód vár a játékosokra. Bár a kiegészítő alapvetően fizetős lesz, kapunk ingyenes próbaverziót is. És a ráadás, hogy a minap bejelentették a mobilos változatot: a Windows Phone 7-es Crackdown a tower defense kategóriában indul.

Game Feasttel erősít a Microsoft az ősszel

A Summer of Arcade megédesítette az uborkaszezont, a Limbo, az új Lara Croft-játék és a Castlevania: Harmony of Despair hosszú napokra lekötötték a játékosokat. A Microsoft folytatja a sorozatot, ősszel indul a Game Feast, olvasható Major Nelson blogján.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Tarolt a kicsinosított Xbox 360 a múlt hónapban

Az NPD Group felmérése szerint a július egyértelműen az Xbox 360-é volt: a megújult külsejű konzol még a Nintendo-gépeket is legyűrte. Az uborkaszezon a toplistákra is rányomta a bélyegét, egyedül az új NCAA játék tudott előretörni, de az egymilliós álomhatárt ő sem közelítette meg.

Hazai eladási toplista - minden a régi

Uborkaszezon van, új megjelenés nincs, így a hazai játékeladási toplistákon is alig találni változást - természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya vezet.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár a World of Warcraftot nem sikerült letaszítaniuk a trónjáról, a Ninja Blade és a King Arthur jól szerepeltek a múlt héten, így ők állhattak a dobogó többi fokára.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történt sok változás a toplistákon, mert bár a blockbusternek vélt Crackdown 2 megjelent, az összesített listán nem sok vizet tudott zavarni.

A toplisták élére tört a Wii Party Japánban

A Nintendo által fejlesztett Wii Party a legelőkelőbb helyre tört a japán eladási listákon. Az első héten 235 ezer példány kelt el belőle, és máris legyőzött minden riválist!
  • Írta: goldtiger
  • 0 komment

Crackdown 2 - Pacific City már nem a régi

Pacific City már nem a régi, az egykor békés és nyugodt metropolisz utcáin zűrzavar uralkodik. De mi vezetett idáig? A Pacific City Archives megválaszolja a kérdéseidet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezon küszöbén állunk, ne szépítsük, mindenesetre a Crackdown második részét és a Monkey Island 2 felújított változatát érdemes lehet kipróbálni.

Ma válik elérhetővé a Crackdown 2 demója

Állítólag a Crackdown új része közelébe sem ér az első rész nyújtotta élményeknek, ma azonban lehetőségünk nyílik betekinteni a Ruffian új fejlesztésébe.

E3 2010: Crackdown 2 - az utolsó gameplay

Miután a Crackdown 2 nemsokára megjelenik, a játék rendesen háttérbe szorult az új címek mellett, de természetesen a Microsoft nem hagyta otthon őt sem.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

Friss képek landoltak a galériában

Új képek érkeztek a galériába, többek között vannak Arcania: Gothic 4, Crackdown 2, FEAR 3, Front Mission Evolved, Knights Contract és Mafia II látnivalók is.

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.

Több, mint két percen át mozog a Crackdown 2

Új trailer érkezett a Crackdown folytatásáról, melybe több, mint két percnyi gameplay jelenetet vágtak össze nekünk a készítők - tetszeni fog!