Mini Ninjas

Az IO Interactive által fejlesztett játék, amelyben a világ legkisebb nindzsáját alakíthatjuk.
1406127600

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle

A 2K Games után a Square Enix kapja a főszerepet a Humble Bundle-ben, akár tizenhat játékot is bezsebelhetsz, ha elegendő pénzt fizetsz ki - persze szokás szerint ez csak rajtad múlik.
1390033800

Bezárt a Core Online

Lelőtte a Square Enix a Core Online nevű szolgáltatását, és nem is tervezi, hogy újra elindítja. Az ok prózai: egyszerűen senkit nem érdekeltek a böngészőből streamelhető játékok.
1371549609

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.
1370588423

E3 2013: Capcom, Square Enix, 505, EA line-up

Az elmúlt órákban három kiadó jelentette be az E3-on bemutatásra kerülő játékaik listáját. A nagy meglepetéseket persze nem lövik el még most, de egészen impozáns felhozatallal szolgálnak már most is.
1346259656

Core Online - itt a Square Enix online játszótere

A Square Enix útjára bocsájtotta online játékszolgáltatását, a Core Online-t. Ingyenesen, böngészőben futtathatunk olyan címeket, mint a Hitman: Blood Money és a Mini Ninjas, s ez még csak a kezdet. A dolog működik, próbáljátok ki Ti is! A kiadó ezzel új üzleti modell felé nyit.
1331827200

Jön a Mini Ninjas folytatása?

A dán IO Interactive nagy csapat, valószínűleg a Hitman Absolution mellett más projektek is megférnek náluk párhuzamosan. A Square Enix nemrég levédetett egy új Mini Ninjas-címet, a nagy kérdés az egyelőre, hogy folytatódik-e a sorozat, vagy valamilyen más átirattal van dolgunk?
1322809251

IO Interactive: a Hitman után sem áll meg az élet

Oké, hogy a Hitman Absolutionre szükség van, szeretjük is a kopasz bérgyilkost, de a dán csapat mégis inkább egy teljesen új projektbe fogna bele jelenlegi munkája után. Annyira komolyan gondolják ezt az elképzelésüket, hogy a fejlesztők egy része már az új címet kalapálja.
1271749440

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.
1253138400

Mini Ninjas

Idén ősszel nem csak legendás FPS-sorozatok, brutálisan kemény autós címek, vagy hardcore repülőszimulátorok folytatásai teszik tiszteletüket a játékpiacon. A sztárok közé ugyanis érkezik egy kis „mellékszereplő”, egy nem éppen mellékes fejlesztőcsapattól, mely 5 éves kortól 95 éves korig igyekszik meghódítani minden játékrajongó szívét.
1252340520

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőségesnek hétnek nézünk elébe, megjelenik többek között a Colin McRae: DIRT 2 és a The Beatles: Rock Band, a mozikban pedig az új Végső állomás ijesztget majd.