Mafia

Akció, Sandbox, Mafia
Kiadó: Gathering, Fejlesztő: Illusion Softworks
A GTA-klónoknak csúfolt játékok közül egyedül a Mafia tudott felülkerekedni a nagy előd teljesítményén.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó teljes hetén sem maradunk új játékmegjelenések nélkül, mi pedig szokásunkhoz hűen összeszedtük egy listába nektek, hogy mire számíthattok majd a következő napokban.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Mafia: Definitive Edition - a gengszterek élete

Két hét van már csak hátra, hogy kezünkbe vehessük a felújított Mafiát. Az új előzetes a gengszteréletérzést hivatott megragadni, amit átvezetők és gameplay-felvételek keverékével illusztrál.

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.

Trailert kapott a Mafia: Definitive Edition

Noha a mai napon már láthattatok egy hosszabb gameplay felvételt a Mafia felújított változatáról, a játék a Gamescom Opening Night Live-on is képviseltette magát egy rövid kedvcsinálóval. Csekkoljátok!
  • Írta: fojesz
  • 9 komment

Újabb 17 percig mozog a Mafia: Definitive Edition

Újból mozog a Mafia: Definitive Edition, ezúttal több mint egy negyedórán keresztül nézhetjük, hogyan fest Tommy Angelo felújított kalandja. A videóban Haden Blackman, a Hangar 13 alapítója és vezetője mesél a játékról.

15 perc a Mafia: Definitive Editionnel

Egy teljes generáció nőtt fel a Mafia eredeti megjelenése óta, ez pedig meg is látszik a játékon. Szerencsére a Hangar 13 csapata az alapokról építette újjá a nyílt világú gengszterkalandot, ezt pedig ma végre alaposabban is megcsodálhatjuk.

Csúszik a Mafia: Definitive Edition

Az eredeti tervekhez képest egy hónappal később kerülhet csak boltokba a Mafia: Definitive Edition. A készítők addig sem hagynak látnivalók nélkül minket, két hét múlva jön az első gameplay trailer!

Traileren a Mafia: Definitive Edition

Az ígéreteknek megfelelően a Mafia: Definitive Edition is képviseltette magát a PC Gaming Show műsorában - igaz, mindössze egy nyúlfarknyi előzetest kaptunk csak a várva-várt remake-hez.

Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.

Felújított kiadást kap az első két Mafia?

Az Egyesült Államokban csak tíz évente kell megújítani a védjegyeket, a 2K most mégis úgy érezte, hogy egyszerre három Mafia-játék kapcsán is megteszi a szükséges lépéseket.

A Mafia 15. születésnapját ünnepeljük

Oké, kicsit csalunk - pontosabban nem mi, hanem a Take-Two -, elvégre a Mafia-trilógia első darabja 2002. augusztus 27-én jelent meg. Ennek apropóján most egy videóban izgulhatjuk végig a sorozat legemlékezetesebb jeleneteit.

Újra kapható digitálisan az első Mafia

Az Illusion Softworks 2002-ben megjelent klasszikus nyitott világú gengszterszimulátora újra megvásárolható a GOG-on, öt évvel azután, hogy eltűnt a digitális boltok kínálatából. Ha nosztalgiára vágysz, csapj le rá!

Életjeleket adott magáról a Mafia III

Egyelőre nem biztos, hogy van jelentősége, de attól még reménykedhetünk: a Take 2 több olyan domaincímet is levédetett a minap, ami a Mafia várva-várt harmadik részével kapcsolatos.

Izgalmas Mafia III hírekre számíthatunk?

Úgy tűnik, hogy idén végre hivatalosan is bemutatkozik a Mafia-széria harmadik felvonása, a második rész egyik karakterének hangját kölcsönző színész ugyanis a Twitteren elhintette, hamarosan izgalmas hírekkel fog szolgálni.

Gondok a Mafia 3 fejlesztője körül

A Take-Two átszervezéseket csinált Csehországban, a 2K két cseh stúdióját gyakorlatilag összevonják, a kulcsfontosságú fejlesztőket pedig Amerikába költöztetik. De mi lesz a Mafia harmadik részével?

Blogajánló: Az Árny Harcos galaxisa

Ahogy közeledünk a karácsonyhoz és az év végéhez, bloggereink fátyolos szemmel a múltba tekintenek. Persze az is megeshet, hogy a hideg miatt túl sokat forralt bort ittak, vagy előre tesztelték, milyen lesz az ünnepi tojáslikőr.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Egyre esélyesebb a Mafia 3

Augusztus folyamán ütötte meg a fülünket a pletyka, miszerint a 2K Czech már készíti a Mafia 3-at a következő generációs Xboxra és PlayStationre. Új hír, hogy a stúdió kulcsfigurákat keres egy be nem jelentett, AAA-s cím munkálataihoz. Reméljük, a két játék egy és ugyanaz.

Nextgen konzolokra jöhet a Mafia 3

A cseh Eurogamer úgy értesült, a nextgen konzolokon fogja tiszteletét tenni a Mafia harmadik része. Úgy tudni, a játékot az új játékgépek nyitócímének tervezték, azonban a fejlesztés tényleges része egyelőre olyan csúszásban van, hogy a következő generációs premiert tuti lekési az anyag.

A Mafia fejlesztői is besegítenek az új GTA-nál?

Masszív pletyka érkezett az éjszaka folyamán, a hírek szerint a Mafia fejlesztői is közreműködnek a Grand Theft Auto V munkálatainál, a Rockstarral történő kooperáció egy új stratégia előszele, melynek részeként a Mafia-széra is kiemelt sorozattá válna a Take-Two-nál: már készül is a harmadik rész.