iPhone Sorozat

Rovat
Kiadó: Gamekapocs, Fejlesztő: Gamekapocs
iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!

HWSW: Bemutatkoztak a legújabb iPhone-ok

Az Apple idén képtelen volt meglepni az iPhone-rajongókat, a tájékozottabb közönség ugyanis semmilyen váratlannal nem szembesülhetett a keddi bemutatón. Az iPhone 13 szériája a tavalyi modellek ráncfelvarrása.

HWSW: Európában folytatódik az Epic-Apple háború

Tavaly nyár vége óta folyik Amerikában az Epic Games és az Apple peres jogvitája, melynek központi kérdése, hogy az Apple monopolhelyzetet teremt-e az App Store fejlesztőknek szabott feltételeivel.

HWSW: Felére csökkenhet az Apple-adó mértéke

Csökkenti az Apple az App Store alkalmazásbolton keresztül forgalmazott digitális termékek és javak után fizetendő jutalékot - igaz, nem azok számára, akik a legtöbbet bírálták és bírálják jelenleg is a céget.

HWSW: Visszafogja az öreg iPhone-okat az Apple

Az elhasználódó akkumulátorok miatti leállások kiküszöbölése miatt korlátozza a processzorteljesítményt az Apple több iPhone-modellben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Olcsó iPad és piros iPhone az Apple-től

Csendben frissítette termékpalettáját a cupertinói vállalat, forradalmi újítás nincs, de csalódásra így sincs ok - írja nagytestvérünk, a HWSW. Egy olcsó iPad és egy piros iPhone 7-es főszerepel a bejelentésben.

HWSW: Izzadtságszagú lett az iPhone 7

Nagyjából a korábbi elvárásoknak megfelelő újításokat hoztak a legújabb Apple-okostelefonok. Áttörésnek vagy innovációnak nyoma sincs, a fejlesztések már szinte egytől egyig ismerősök lehetnek - írja a HWSW.

HWSW: Bemutatkozott az iPhone SE

Új iPhone- és iPad-modellel bonyolítja tovább az átláthatatlanná bővült termékkínálatát az Apple. A cég már a kis piaci résekre vadászik, mind az iPhone SE, mind az új iPad Pro modell rétegtermék lehet - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Búcsúzik a fülhallgató-jacktől az iPhone 7?

Jó eséllyel idén eltűnik a jól ismert 3,5 milliméteres jack-aljzat az Apple telefonjairól. A csatlakozó száműzésével a cég hardveresen is magához láncolná felhasználóit, akik már most lázonganak a döntés ellen - írja a HWSW.

HWSW: iPhone 6s teszt

Továbbra sem sikerült leküzdenie több, formatervből adódó problémát, míg más területeket - például az ujjlenyomat-olvasót - gyakorlatilag tökéletesre csiszolta új csúcstelefonján az Apple - írja a HWSW.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

HWSW: Új iPhone-ok és óriástablet az Apple-től

A merészebb találgatások bizonyultak helyesnek az Apple idei szeptemberi termékbejelentése kapcsán: a vállalat a megszokott iPhone-ok mellett a régóta pletykált, méretes iPad Prót is leleplezte - írja a HWSW.

Itt az új Steve Jobs-film előzetese

A Universal Pictures kiadta az első trailert a Steve Jobs életét feldolgozó mozifilmjéről, melynek főszereplője Michael Fassbender lesz. Ez lesz a második adaptáció, amely az elhunyt Apple-vezérre koncentrál.

Kísérletezik a DICE: iOS-en fut a Battlefield 4

Nem, arról azért nincs szó, hogy a DICE és az EA kiadná a Battlefield 4-et iPhone-ra és iPadre, de azt mondják a srácok, hogy techdemóként a játék "bizonyos részeit" már tudják futtatni a Metal API-t támogató mobileszközökön.

HWSW: Október végén jön hozzánk az iPhone 6

Újabb harminchat országban kezdi el árusítani az új iPhone 6-ost az Apple, ezúttal Kína és Magyarország is rajta van a listán. Itthon a hónap végéig várni kell az új telefonokra, írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Tízmillió új iPhone fogyott a hétvégén

Minden korábbinál több iPhone fogyott a nyitóhétvégén, jelentette be az Apple. Az iPhone 6-ért és 6 Plusért világszerte hatalmas volt az érdeklődés és sorbanállás - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Íme, az új iPhone bemutatásának dátuma

Azoknak, akik szeretik az Apple-termékeket, 2014 tartogat egy fontos dátumot, hiszen hamarosan hivatalosan is bejelentik, és minden bizonnyal be is mutatják majd az iPhone következő generációja mellett az iWatchot is.

Brutális mobilos techdemót mutatott be az Epic

Az Apple tegnap zavarta le az éves fejlesztői konferenciáját, ahol az iOS 8-at is bemutatta többek között. A mobil operációs rendszer új, alacsony szintű grafikus API-t is kap majd - nézzük, mit hozott ki belőle az Epic!

A mikrotranzakciók miatt fizethet az Apple

Több tízezer panaszt kapott az Apple olyan szülőktől, akiknek a gyerekeik a tudtuk nélkül vásároltak mindenfélét különböző mikrotranzakciós iOS-játékokban. A cég most összesen 32,5 millió dollárt kénytelen visszafizetni.

HWSW: Mi nem fog történni 2014-ben?

Év eleji jóslatokkal Dunát lehet rekeszteni, a HWSW szerkesztősége most megpróbálta megtippelni, mi nem fog bekövetkezni az idén. Marad a Windows XP, nem lesz Apple tévé és új mobilplatform sem.

Ingyenes a BAFTA-díjas The Room mobilokra

Igazi kuriózummal bővülhet az Apple-eszközöket birtoklók felhozatala, hiszen a megannyi elismerést bezsebelt puzzle játék, a The Room ingyenesen letölthető az App Store-ból. Vesd rá magad!