Need for Speed World

A Need for Speed: World Online egy kizárólag online játszható, ingyenes autóverseny, melyet az EA Singapore és a Blackbox Studios közösen fejlesztett.
1562238000

Ismét játszható a Need for Speed World

Az Electronic Arts még 2015-ben lőtte le az MMO-s vizekre evező próbálkozását, a Need for Speed Worldöt. Az online versenyjáték a moddereknek hála most ismét játszhatóvá vált, már ha egyedül, offline szeretnénk nekiugrani.
1429117301

Több EA-s free-to-play játék is bezárja kapuit

Patrick Soderlund, az EA Studios alelnöke egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a következő három hónapon belül lelövik több free-to-play játékuk szerverét. A Star Wars: The Old Republicot nem érinti a bezárás.
1391414417

Bővített traileren a Need for Speed-film

A Need for Speed-mozi nem árul zsákbamacskát, csak álomverdákat, csajokat, országúti akciót és kissé blőd sztorit, amiből a maximumot hozza ki a Breaking Badből ismert Aaron Paul. Most hosszabban is belenézhetünk.
1389594164

Frissítve: Látnivalókon a Need for Speed-film

Kereken két hónap múlva mutatják be a Need for Speed-mozifilmet Aaron Paul főszereplésével. Most két előzetes látott napvilágot az alkotásról, melyek a kulisszák mögé kalauzolnak el. Érzitek a benzingőzt?
1380178800

Itt a Need for Speed-film első trailere

Ahogy azt az előzetesen kiadott képek láttán sejteni lehetett, befutott a Need for Speed-film első trailere is: másfél perc dráma, másfél perc üldözés és verseny, másfél perc Aaron Paul.
1379253600

Képeken a Need for Speed-film

És még mindig Need for Speed: a minap két képet kaptunk az autóverseny alapján készülő moziról, és bár az autók hiányoznak róla, a főszereplőket megnézhetjük magunknak.
1368457241

Már forgatják a Need for Speed-filmet

Nagyobb fordulatszámra kapcsoltak a Need for Speed-mozifilm alkotói. Az adaptációt csak februárban jelentették be, de már forgatják Georgia államban. Reméljük, hogy nem kapkodják el.
1367049630

Tíz százalékos leépítés az Electronic Artsnál

Az EA megerősítette, hogy leépítésekbe kezdett a vállalaton belül, és komoly szerkezeti átalakítások várhatóak nála a jövőben. A hivatalos álláspont szerint az új technológiák nagyobb prioritást kapnak.
1355414400

Electronic Arts: nincs többé Play4Free

Az Electronic Arts bejelentette, hogy megszünteti a Play4Free márkát, a free-to-play játékait pedig az Origin szolgáltatás alatt teríti majd. A döntés nem meglepő, inkább az volt a kérdés, hogy mikor lépi ezt meg a kiadó.
1352394000

Újabb részletek a Need for Speed-filmről

A Variety újabb részleteket szállított a 2014-ben mozikba kerülő Need for Speed-filmről, megtudtuk, hogy várhatóan ki lesz a másik főszereplő, még több stábtagról hullt le a lepel, és a sztoriról is hallottunk ezt-azt. Az Electronic Arts nagyon komolyan gondolja ezt a mozit, aminek szívből örülünk.