E3 2009

Rendezvény, Játékkiállítás
Kiadó: E3, Fejlesztő: E3
A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2010: Az új Xbox 360 is a régi hűtőbordát kapja

A Microsoft konferenciáján új típusú Xbox 360-t ingyen zsákmányoló illető szétkapta a konzolt és rájött, hogy a régi fajta hűtőborda miatt a meghibásodási esély még fennáll.

E3 2009: Kiállítás utáni videóbokréta

Az elmúlt napok szegényesek voltak trailerek terén, de mára mindenki kipihente magát - újabb videók kerültek fel az internetre, amelyeket most meg is osztunk veletek!

E3 2009: Bemutatkozott a The Grinder

Az E3-on bemutatkozott a The Grinder, melyben kiderül, hogy a szüleink hazudtak nekünk, mikor gyermekként az mondták, szörnyek nem léteznek...

E3 2009: Sztori és gameplay interjú az MW2-ről

Érdekes Modern Warfare 2 videóinterjú érkezett a múlt heti E3-ról. A filmen az egyik fejlesztő, Robert Bowling, alias Fourzerotwo beszél a játék történetéről.

E3 2009: Rekordok rekordja

Az idei E3 alkalmával rengeteg új bejelentést, információt és videót kaptunk a fejlesztőktől, akik életüket áldozták ennek a szakmának és végre méltó megbecsülést kapnak.
  • Írta: Mast3rmind
  • 4 komment

E3 2009: Az utolsó booth babe csajgaléria

Véget ért az idei E3 is, még szemezgetünk a hírekből, de az biztos, hogy egy jó darabig csend lesz a játékiparban. Következzen az utolsó csajgaléria!

E3 2009: A Sony hőse!

Azt hittétek, hogy a Sony konferencia legnagyobb durranása a God of War 3, vagy a mozgásérzékelős kontroller volt? Mindannyian tévedtünk, ugyanis valaki más vitte el a show-t!

E3 2009: Left 4 Dead 2 információk és látnivalók

A Left 4 Dead 2 az idei kiállítás egyik legnagyobb meglepetése volt, s szerencsére a készítők nem hagytak tudatlanul bennünket a folytatást illetően.

E3 2009: Újabb nagy adag screenshot LA-ből

Újabb nagy adag screenshot érkezett Los Angelesből, az E3 Expo-ról. A felhozatal ezúttal is pazar, de már érezni, hogy kezd lecsengeni az őrület.

E3 2009: Ingyenes lesz a Huxley: The Dystopia

Ingyenes lesz a hosszú évek óta fejlesztett MMOFPS, a Huxley: The Dystopia, melynek a napokban indult el a zárt béta tesztje is - igaz, csak Amerikában.

E3 2009: Xbox 360-ra is megjelenik a Trine

Xbox 360-ra is elkészülhet a Shadowgrounds készítőinek új platformjátéka, a Trine. A játék júniusban jelenik meg PS3-ra és PC-re, a boxosoknak év végéig kell várniuk.

E3 2009: Még több videó a kiállításról

Bár a kiállítás hivatalosan véget ért, videóból bőven maradt még, így az összeállítások folyamatosan érkeznek majd - csekkoljátok a legújabbat!

E3 2009: Csak jövőre érkezik a Project Natal

Idén már biztos nem fog megjelenni az Xbox 360 hangvezérléses, mozgásérzékelős új irányítási rendszere - jelentette be a Microsoft.

E3 2009: Tüntetnek a Dante's Inferno ellen

A sok bejelentés mellé jutott még más meglepetés is az idei E3-ra, ugyanis a napokban tüntetők is megjelentek a kiállításon, hogy a Dante's Inferno ellen tiltakozzanak.

E3 2009: Újabb videók az idei rendezvényről

Újabb videócsokor érkezett, amelyben olyan remek játékok kaptak helyet, mint a The Agency, Scratch: The Ultimate DJ, Batman: Arkham Asylum, Just Cause 2 stb.

E3 2009: A harmadik Booth Babe csajgaléria

Újabb adag csajfotó érkezett egyenesen Los Angeles-ből, az E3 Exporól. A szuper-szexi Booth Babe fényképeket ezúttal a Kotakuról loptuk le.

E3 2009: Folytatódik a mozgókép-áradat

Darksiders, DC Universe Online, DJ Hero, Order of War, Resident Evil Archives, The Beatles: Rock Band, TMNT és Wii Fit Plus a legújabb összeállításunkban.

E3 2009: Homefront bemutatkozás és látnivalók

A THQ ma bemutatta a Kaos Studios múlt héten leleplezett Homefront névre hallgató FPS-ét. A játékból képeket és videót is kaptunk.

E3 2009: Crysis 2 - A teaser legsötétebb titkai

A tegnapi Crysis 2 teaserbe került pár olyan dolog is, amit nem biztos, hogy mindenki észrevett. Ezért itt egy kis összegzés, hogy mi is maradhatott ki.

E3 2009: Fekete Wii és Piros DSi érkezik idén

Valami különleges oknál fogva nem a Nintendo konferencián, hanem másnap jelentették be, hogy még most nyáron új kiadással jelentkezik a Wii és a DSi is!