Battlefield 1943

FPS, Világháborús
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Digital Illusions
A Battlefield 1943 visszatér az alapokhoz, s második világháborús multiplayer mókát ígér a PC-, PS3- és X360-tulajoknak.
Értékelés: Nincs még értékelve

Battlefield 1943 - Xbox One-on és EA Access-szel is

Mától Xbox One-on is játszható a 2009-ben megjelent második világháborús shooter. A játék emellett bekerült az EA Access Vault könyvtárába is, így az előfizetők egy újabb klasszikus címmel gazdagodhatnak.

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.

Mégis jár BF1943 a PS3-as Battlefield 3 mellé

Úgy látszik, megtette a hatását az EA ellen nemrégiben benyújtott csoportos kereset, miszerint a kiadó átverte a PS3-as játékosokat és az ígéretekkel ellentétben mégsem adott ingyen BF1943-at a DICE legújabb háborús shootere mellé. A cég úgy döntött, mégis állja a szavát.

Pereskedés az elmaradt BF1943 miatt

Csoportos keresetet nyújtott be az EA ellen az Edelson McGuire ügyvédi iroda, e szerint a vádolt cég ingyenes Battlefield 1943-at ígért ösztönzésképp a PS3-as Battlefield 3 mellé, ám az ajándék végül elmaradt. A fogyasztók képviselete úgy véli, a "becsapott" fogyasztókat az EA nem kárpótolja.

Mégsem jár Battlefield 1943 a PS3-as BF3 mellé

Az E3-as bejelentéssel ellentétben mégsem kapnak Battlefield 1943-at a PlayStation 3-as Battlefield 3-vásárlók. Nem tudni, hogy az EA miért gondolta meg magát, de cserébe a Sony gépén játszók egy héttel hamarabb élvezhetik a jövőben érkező kiegészítőket, mint a többiek.

DICE: nem portolunk meglévő játékokat Wii U-ra

A Battlefield-széria fejlesztői is látják, mekkora lehetőségek vannak a Nintendo jövőre érkező új konzoljában, de már előre leszögezték, hogy nem készítik el a meglévő játékaik Wii U-s változatát. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy tutira nem játszhatunk a Battlefield 3-mal az új rendszeren.

Törölték a PC-s Battlefield 1943-at

A DICE sajnálattal közölte, hogy immáron hivatalosan is törlik a Battlefield 1943 és a Bad Company 2 - Onslaught PC-s verzióját. Elmondásuk szerint a döntés nehéz volt, de így jobban összpontosíthatják erőiket a közelgő Battlefield 3-ra. Talán az EA fokozott munkatempót követelt meg?

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

Szuper hónapot zárt márciusban az Xbox Live

Minden eddigi eladási rekordot megdöntött az Xbox Live Arcade, a Microsoft Pontokért letölthető játékokból befolyt pénz mintegy tízmillió dollárra rúgott márciusban.

Az EA nyugdíjba küldené az ingyenes demókat?

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője szerint az Electronic Arts egy új módszerrel kísérletezik, mely akár a hagyományos, ingyenes demókat is leválthatná.

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.

Comic-Con 2009: Az Electronic Arts listája

Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.
  • Írta: billadama
  • 6 komment

Július 9-én érkezik a Battlefield 1943

A szomorú halasztás után végre megjelenik a Battlefield 1943, a sorozat új epizódja, egyelőre csak Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, 15 dollárért.

Battlefield 1943 - lesz kipróbálható változat

A Battlefield 1943 zárt béta tesztje jelenleg is zajlik, ám a fejlesztők szerint ne számítsunk publikus változatra - kárpótlásul demót kapunk majd.

Mégsem jelenik meg júniusban a Battlefield 1943

A nagy kiadókra jellemző a döntésképtelenség, egyik nap nagy hévvel bejelentenek valamit, majd másnap értesítenek, hogy elnézést, de elírás történt.

Június végén érkezik a Battlefield 1943

Végre napra pontosan meg tudjuk mondani, hogy mikor érkezik a Battlefield 1943; a dátum egyelőre csak a konzolos verziókra vonatkozik, a PC-s később jön majd.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!

E3 2009: Újabb adag screenshot a galériánkban

Újabb adag screenshot érkezett egyenesen az E3-ról. A felhozatal ezúttal azért már egészségesebb lett, mint az éjszakai, de még mindig nem indult be igazán!

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!