Flower

Akció, Ügyességi
Kiadó: Sony, Fejlesztő: ThatGameCompany
A PlayStation 3 legújabb exkluzív játékában ismét furcsa feladat vár ránk: egy virágszirmot kell keresztül vezetgetnünk a levegőben.
Értékelés: 10

Tíz év után PC-re költözött a Flower

Hiszitek vagy sem, de a thatgamecompany meditatív játéka már tízéves. Az évforduló alkalmából a korábban PlayStation- és iOS-exkkuzív Flower végre PC-re is befutott. Igazi unikumdarabról van szó.

Journey Collector’s Edition - az utolsó trailer

Lecsúsztál a thatgamecompany PlayStation 3-ra megjelent három letölthető címéről, a Journey, Flower és fl0w triójáról? Ne búslakodj, tegnap óta PlayStation 4-en is bepótolhatod őket.

Frissítve: Július végén jön a PS4-es Journey?

Még áprilisban jelentettük, hogy a thatgamecompany és a Sony PlayStation 4-en is lehúz egy bőrt a csapat játékairól. A Flow, a Flower és a Journey idén nyáron egyetlen gyűjteménybe sűrítve lesz kapható, a hónap végétől.

Journey - PlayStation 4-en ér véget a nagy utazás

A Sony megerősítette, hogy a thatgamecompany három zseniális játéka, a FlOw, a Flower és a Journey idén nyáron egyetlen gyűjteménybe sűrítve, PlayStation 4-re is elérhető lesz. A Journey 60 fps-sel fog futni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Már előrendelhetőek a digitális PS4-es játékok

A Sony bejelentette, hogy mától előrendelhetjük az első letölthető PS4-es játékokat a PlayStation Store-ból. A két első fecske a Knack és Warframe. S mivel Halloween közeleg, a horrorcímek árai is zuhantak.

E3 2013: Nyolcvanöt PS Vita-játék jön idén

A PlayStation Vita még csak teljes életciklusának kezdetén van - mondta Jack Tretton, a SCEA vezérigazgatója a Sony ma hajnali sajtótájékoztatóján. Köztük lesz a már régóta emlegetett The Walking Dead: 400 Days is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!

Előzetesen a Journey Collector’s Edition

Gyűjtői kiadást kap a PSN egyik legkelendőbb címe, melybe minden földi jó beletartozik majd, valamint a thatgamecompany előző játékait is, a flOwot és a Flowert is. Ha eddig kimaradtak a zseniális csapat lélekbemarkoló művei, itt az idő beruházni rájuk!

Szakítottak a Sonyval a Journey fejlesztői

A döntés tulajdonképpen nem meglepő, a thatgamecompany és a Sony három játékra szóló szerződése lejárt, a Journey fejlesztői most új kihívások után néznek, az sincs kizárva, hogy legújabb programjuk multiplatform legyen. Több mint 5 millió dollárból gazdálkodhatnak egy befektetőcég jóvoltából.

BAFTA: megvannak a nyertesek

A tegnap este megrendezett BAFTA díjátadónak nem meglepő módon az Uncharted 2 volt az egyik legesélyesebb indulója, kilenc kategóriában is jelölték.

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

TGS 2009: Régi PS3 címek Motion Controlerrel

A Sony a mai TGS konferenciáján bejelentette, hogy a régebbi Playstation 3-as címek is támogatják majd a hamarosan megjelenő mozgásérzékelő kontrollert.

Friss screenshotok szerda délelőttre

Újabb nagy adag screenshot érkezett galériánkba. Kedvenceim: Brutal Legend, Demigod, FEAR 2, Still Life 2, Street Fighter 4, Tenchu 4 és HAWX.

A heti játékmegjelenések

A mostani hét izgalmasabb lesz a korábbiaknál, hiszen a napokban kerül boltokba a F.E.A.R. 2, a LocoRoco 2, az X-Blades és a House of the Dead: Overkill is többek között.