Lost Planet 2

A Lost Planet: Extreme Condition című nagyszerű Capcom akciójáték folytatása vadi új szörnyekkel, és újabb, meghódításra váró, nem túl havas tájakkal.
1611333000

Drágul az Xbox Live Gold, íme, a februári játékok

A Microsoft bejelentette a Games with Gold következő ajándékait: februárban öt játékot zsebelhetnek be az Xbox Live Gold előfizetői. Üröm az örömben viszont, hogy mostantól egy kicsit drágább lesz a havidíj.
1369856748

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!
1304942448

A Capcom először elutasította a Dead Risingot

A japán kiadó egykori fejlesztési vezetője, Keiji Inafune, a Mega Man atyja elhintett pár érdekességet korábbi munkáltatója, a Capcom háza tájáról. Tőle tudjuk azt, hogy a cég korábban a csak a folytatásokra rendezkedett be, és meglehetősen szkeptikusan állt az új címek elé. Szerencse, hogy a Dead Rising megjelenhetett.
1304784000

Új erőre kapott a Capcom, tarolt a Monster Hunter

Jó pénzügyi évet zárt a Capcom. A kiadó nehézségeiről több alkalommal is beszámoltunk, melyek után a cég stratégiát váltott: több folytatást hegesztett, és a legtöbbet külföldi csapattal készíttette el. Az év húzócímei már egytől-egyig folytatások voltak, az új Monster Hunter tarolt legjobban.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1288095934

Sokan támogatják az új Windows Marketplace-t

A Microsoft még csak a múlt héten jelentette be, hogy átalakítja és újraindítja a Games for Windows Live Marketplace-t, hogy egységesebb, jobban kezelhető és átláthatóbb felületet nyújtsanak a PC-n nyomuló játékosoknak. Több kiadó máris beállt a támogatók közé.
1286794088

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az Electronic Artsot megizzasztotta rendesen, de a jövő héten végtére is boltokba kerülhet az új Medal of Honor. Jack Thompson sem aggódik, mint mondta, ő már győzött, úgy tűnik elég neki annyi, hogy a multiplayer módban már nem a tálibokkal, hanem az "ellenséges erőkkel" lőhetünk az amerikaiakra.
1286281826

Eddig üzleti bukta a Lost Planet 2

A vártnál gyengébben szerepelnek a Lost Planet 2 konzolos változatai, ezért a Capcom a korábbi pénzügyi előrejelzésébe is kénytelen volt belepiszkálni. A PC-s verzió jövő héten jelenik meg, de kétséges, hogy az új verzió segít majd valamit a japán vállalat helyzetén.
1281996387

Itt a PC-s Lost Planet 2 dátum és a benchmark

Úgy látszik a Capcom szokásává válik lassan, hogy játékaik PC-s portja előtt kidobnak egy ahhoz kapcsolódó benchmark programot. Legutóbb a Resident Evil 5 kapcsán láttuk ezt, most pedig itt a Lost Planet 2 atomerőmű tesztje is, fogyasszátok örömmel.