Resident Evil 2

Kalandjáték, Horror, Zombis
Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Resident Evil klasszikus 1999-ből PC-re, GameCube-ra, Playstation One-ra, DreamCast-re, Nintendo 64-re és GameCom-ra. Micsoda idők voltak!
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: Felsorakoznak a Resi-sorozat színészei

A Netflixnél nem csak a Resident Evil: Infinite Darkness fortyog a konyhában, a szolgáltató egy élőszereplős sorozatot is berendelt. A Geeked Week alkalmával erről is kaptunk helyzetjelentést, íme, a színészgárda!

Csúszik az új Resident Evil-film

Az eredeti terveknél csak valamivel később kerül mozikba az új Resident Evil-film, a Welcome to Raccoon City. Ha nem lesz több csúszás, akkor novemberben debütálhat az adaptáció.

Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.

Az első képek az új Resident Evil-film forgatásáról

A Constantin Film még nem végzett a Resident Evil-adaptációkkal a Paul W. S. Anderson-féle feldolgozások után sem. Az első két játékot feldolgozó reboot forgatásáról kaptunk most néhány képet.

Az első játékokhoz tér vissza az új Resident Evil-film

A Paul W.S. Anderson nevével fémjelzett A kaptár-széria elérte az utolsó fejezetét, ez azonban nem jelenti azt, hogy Resident Evil-filmek nélkül maradnánk. A reboot az első két játék történetéből merít majd, és már színészeket is társíthatunk hozzá.

Íme, a Capcom legjobban teljesítő címei

A japán kiadó frissítette a Platinum Titles minősítésű, vagyis az egymillió példányban elkelt játékainak a listáját, melynek köszönhetően rengeteg érdekesség napvilágot látott. Az új felállás szerint 94 platinajátékkal rendelkezik a Capcom.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Monster Hunter World - Leon és Claire is beköszön

Már hozzászokhattunk a Monster Hunter World vad crossovereihez, a Capcom azonban most házon belül keresett ihletet a következő eseményhez. A Resident Evil 2 hősei is csatlakoznak a Monster Hunter World: Iceborne vadászatához.

Új szinkronnal készül a Resident Evil 2 Remake

Az E3-as hírforgatagban elsiklottunk felette, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a szomorú hír: a Capcom az eredeti szinkronszínészek készül újítja fel a Resident Evil második részét.

Resident Evil 2 Remake-demó a Resi 7-ben?

A Resident Evil 7: Beginning Hourban még mindig vannak rejtett titkok. A demó nyitószekvenciájában feltűnt számsor alapján úgy tűnik, hogy a hetedik rész tartalmazni fogja a Resident Evil 2 Remake próbaváltozatát.

Resident Evil: The Final Chapter - itt az új trailer

Ezen a hétvégén rendezik a New York-i Comic-Cont, és az esemény apropóján megtekinthetjük az utolsó Resident Evil-film legfrissebb előzetesét. Régi és új jeleneteket izgulhatunk végig a videóban. Igazi bűnös élvezet lesz?

20 éves a Resident Evil - melyik a kedvenc részed?

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil-sorozat. A Capcom azóta is lankadatlanul bővítgeti a címet, csak idén két megjelenésnek örülhetünk majd. Neked melyik volt a kedvenc Resident Evil-játékod?

Blogajánló: Játékbeli WTF-pillanatok

Olvasónk, Nothing új blogsorozatában a legsokkolóbb WTF-pillanatokat gyűjti össze a kedvenc játékaiból: az első részben a Silent Hillről, a Resident Evil 2-ről és a Tekken 3-ról emlékezik meg.
  • Írta: fojesz

Nulláról építik fel a Resident Evil 2 Remake-et

Noha a Capcom legutóbbi üzleti jelentésében Remaster-kiadásként hivatkoztak a Resident Evil 2 Remake-re, valójában nem ilyen egyszerű a helyzet: az alapoktól kezdve építik újjá a klasszikus horrorjátékot.

Resident Evil - újabb animációs film készül

Egyre nagyobb a mozgolódás a Resident Evil-sorozat körül. Nem elég, hogy három játékon dolgoznak a fejlesztők egyszerre, 2017-ben egy élőszereplős és egy animációs filmet is kapnak a rajongók.

VR-játékban gondolkodik a Resident Evil fejlesztője

A Capcom közzétette az elmúlt évre vonatkozó pénzügyi jelentését, ami alapesetben nem annyira érdekes, ám szó esett benne a cég jövőbeli terveiről is. Ebből tudjuk, hogy a Resident Evil fejlesztője VR-játékot készít.

Resident Evil 2 - annyi a rajongói remake-nek

Noha valószínűleg az InvaderGames remake-je miatt vágott bele a Capcom a Resident Evil 2 felújított változatába, most épp a Capcom remake-je miatt ejti a projektet a rajongókból álló csapat.

Készül a Resident Evil 2 Remake

A Capcom hivatalosan is jóváhagyta a Resident Evil 2 Remake ötletét, azaz tényleg felújítják a klasszikus epizódot. A rajongók kitörő ovációval fogadták a bejelentést, hamarosan jönnek az első részletek.

Mit gondolsz a Resident Evil 2 Remake-ről?

Erre a kérdésre keresi a választ a Capcom a Facebookon, ahol a rajongók kommentekben írhatják le a véleményüket az ötletről. Vajon tényleg van esély rá, hogy elkészül a feldolgozás?

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

Resident Evil - jön a tévésorozat

Habár augusztusban már híreztünk egy, a Resident Evil alapján készülő tévésorozatról, most egy másik forrásból arról hallottunk, hogy a Resident Evil-filmek készítői is belevágnának egy hasonló projektbe.