Split/Second

Akció, Autóverseny
Kiadó: Disney Interactive, Fejlesztő: Black Rock Studio
A Split/Second leginkább a Burnout Paradise és a Grid keverékének tekinthető autóverseny.
Értékelés: 8.5

Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

Mint minden hónapban, októberben is újabb címekkel bővül a Microsoft Xbox Game Pass katalógusa. Ezúttal ráadásul eléggé ütős címekkel; a hét új játék között szerepel többek közöttt az október 2-án érkező Forza Horizon 4 is.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

Íme, a Games with Gold februári felhozatala!

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokat kapják meg a következő hónapban az Xbox Live Gold-előfizetők. A felállás a szokásos, két Xbox One- és két Xbox 360-címnek örülhetnek a játékosok.

Az első és utolsó képek a törölt Split/Second 2-ből

Miután a hónap elején a Disney megerősítette, hogy elsősorban az online és közösségi játékok felé fordul, így a konzolos Black Rock Studiosra nem volt szüksége, ennek okán a javában készülő Split/Second 2-t sem tartotta meg. Azért tekintsünk bele, hogyan nézett volna ki!

A Disney szemléletváltása nyírta ki a Black Rockot

Bár a Pure és a Split/Second után azt hittük volna, hogy a Black Rocknak nincs félnivalója, a Disney a múlt héten mégis bezárta a stúdiót. Az elemzők szerint ebben nincs semmi meglepő, a közösségi játékokra váltó vállalattól már jóval ezelőtt is lehetett számítani erre a lépésre.

Bezárt a Split/Second fejlesztője

Miután májusban 40-re maximalizálta a Disney a Black Rock brigádját, ma robbant a bomba, hogy a maradék munkaerőnek is új állás után kell néznie, miután a Pure és a Split/Second készítői végleg lehúzták a rolót. Ez már biztos és az is, hogy a srácok a már készülő új projektjüket sem fejezhetik be.

Leépítések miatt áll a Split/Second 2 fejlesztése

A Eurogamer értesülései szerint a Disney Interactive Media Group a Black Rock Studiosnál is leépítésbe kezdett, aminek hála fiókba került a Pure és a Split/Second folytatása is. A cég az átszervezéseket hivatalosan is megerősítette, a játékokról viszont nem mondott semmit.

Távozott a Disney Interactive vezérigazgatója

Graham Hopper nyolc évet töltött magas pozícióban, többek között neki is köszönhetjük azt, hogy a kiadó nem csupán az eperszagú hercegnős rajzfilmjeikből készült adaptációkat erőltette, hanem az olyan címeket is, mint a Pure vagy a Split/Second. Személyes tervei nem egyeztethetők össze a cég jövőjével.

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az üzletek egyre inkább kezdenek ráhangolódni a karácsonyra, és a játékkiadók szintúgy: mi sem jelzi ezt jobban, minthogy az ünnepek - sőt úgy általában a december - közeledtével egyre inkább gyarapodik az értékelhetetlen casual játékok mennyisége - sebaj, azért jó címekből is akad bőven!

PSP-n is tiszteletét teszi a Split/Second

A Pure készítőinek versenyjátéka meglehetősen jó fogadtatásra lelt, nincs mit csodálkozni azon, ha a készítők a sikert meglovagolva PSP-re is elkészítik a játékot.

Új játékon dolgoznak a Split/Second készítői

Egy eddig be nem jelentett autós stuffon dolgozik a Black Rock Studios, erről a fejlesztők honlapján meghirdetett állásajánlatokból értesültünk.

Pünkösdi galériafrissítés sok-sok új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Bad Company 2, a Halo: Reach, a Kane & Lynch 2, a Madden NFL 11 és a Super Hero Squad Online.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon-nagyon jó hetünk lesz, jön az Alan Wake, a Split/Second, a Red Dead Redemption, és végre itt az új Prince of Persia is a moziváltozattal együtt!

Letölthető a Split/Second demója

A héten már kipróbálható lesz a Pure fejlesztőinek legújabb játéka, a Split/Second, a demó viszont csak és kizárólag az Xbox 360-tulajdonosoknak szól majd.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.

Ezek a játékok támogatják a PS mozgásérzékelőt

Kezdetben egy tucat játék se támogatja majd a Playstation Move mozgásérzékelős kontrollert, de most legalább már tudjuk, hogy pontosan milyen címekből áll a lista!

GDC 10: Giga adag screenshot a kiállításról

Annyi screenshotunk van a Game Developers Conference-ről, hogy még a lista átolvasása is külön program. Ja, és csak szupersztár címek vannak benne!

Split/Second doboztfotó és képlopatok

Már csak pár hónap van a megjelenésig, s végre mi szereplői lehetünk egy valóságshow-nak. Igaz, ebben autók vannak, és egy kicsit veszélyes is.

Split Second videók csütörtök délutánra

Három ingame videó érkezett a május elején megjelenő, városromboló árkád, őrült autós száguldós játékból, amely a Split Second nevet viseli.

Need for Speed: Shift - körbeveri a mezőnyt?

Patrick Soderlund, az EA európai részlegének egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a Need for Speed: Shift lehet a közeljövő legjobb autóversenye.