Resident Evil: The Darkside Chronicles

A Wii-exkluzív railshooter sorozat új tagja, amely a korábbi Resident Evil játékok történetét meséli el újra.
1675854000

Alcatraz szigetére vezet a következő animációs Resident Evil-film

Megkapta első előzetesét az idén nyáron érkező Resident Evil: Death Island. Az animációs film a Resident Evil: Vendetta folytatása lesz.
1652366329

Megkapta első előzetesét a Netflix új Resident Evil-sorozata

Júliusban olyan szemszögből láthatjuk a Resident Evil-univerzumot, ahogy eddig még soha. A Netflix élőszereplős sorozata a Wesker család jelenét és jövőjét is képernyőre viszi.
1647543600

Júliusban érkezik a Netflix Resident Evil-sorozata

Javában pörög a Resident Evil-láz a Netflixnél (inkább kevesebb, mint több sikerrel), így idén nyáron sem ússzuk meg a zombiinváziót. A streamingszolgáltató bejelentette: a nyár közepén debütál az élőszereplős Resident Evil-sorozat.
1636106400

Rövid kedvcsinálón az új Resident Evil-film

Nincs már messze a Resident Evil: Welcome to Raccoon City bemutatkozása, a készítők pedig ennek apropóján összedobtak egy újabb kedvcsinálót az adaptációhoz. Hátborzongató jelenetekből nem lesz hiány!
1623431580

E3 2021: Felsorakoznak a Resi-sorozat színészei

A Netflixnél nem csak a Resident Evil: Infinite Darkness fortyog a konyhában, a szolgáltató egy élőszereplős sorozatot is berendelt. A Geeked Week alkalmával erről is kaptunk helyzetjelentést, íme, a színészgárda!
1612594800

Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.
1458651600

20 éves a Resident Evil - melyik a kedvenc részed?

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil-sorozat. A Capcom azóta is lankadatlanul bővítgeti a címet, csak idén két megjelenésnek örülhetünk majd. Neked melyik volt a kedvenc Resident Evil-játékod?
1421944211

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.
1413213185

Resident Evil - jön a tévésorozat

Habár augusztusban már híreztünk egy, a Resident Evil alapján készülő tévésorozatról, most egy másik forrásból arról hallottunk, hogy a Resident Evil-filmek készítői is belevágnának egy hasonló projektbe.
1408719600

Élőben játszhatják a Resident Evilt a japánok

Élőben játszhatják a Resident Evil a japánok, az országban ugyanis nemrég egy olyan airsoft-pálya épült, ami kifejezetten a Capcom sorozata előtt tiszteleg. Még BSAA-egyenruha is van!