Ninja Gaiden Sigma 2 PC, PS3, PS4, SW, Vita, XBOXONE

A Ninja Gaiden II frissített változata.
1669017600

Rebootot kaphat a Ninja Gaiden és a Dead or Alive

Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a témában, a Team Ninja azt már megerősítette egy konferencián, hogy visszatérne a klasszikus sorozatokhoz.
1654013400

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.
1626506700

Ninja Gaiden: Master Collection teszt

Egy teljes generáció kihagyása után tér vissza a Ninja Gaiden-sorozat, igaz, csak egy új kiadás keretein belül. A csomag nem ígért sokat, éppen csak leporolja a korosodó darabjait a szériának.
1626246000

Ninja Gaiden - megérkeztek a grafikai beállítások

Jobb későn, mint soha: a Ninja Gaiden: Master Collection PC-s változatában akadt néhány hiányosság - és akkor még finomak voltunk -, a grafikai beállításokat azonban most, egy hónappal a premiert követően pótolták a fejlesztők.
1623330000

Megérkezett a Ninja Gaiden: Master Collection

Az ígéreteknek megfelelően a mai nap befutott a Ninja Gaiden-kollekció, ami ennek örömére megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is. Sajnos a premiert kicsit beárnyékolja a tény, hogy a játék PC-s portja nem sikerült a legfényesebben.
1623045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.
1622711700

Ninja Gaiden-kollekció - tippek a túléléshez

Rövid előzetes érkezett a pár nap múlva debütáló Ninja Gaiden: Master Collectionhöz, amiben a harcok túléléséhez és kontrollálásához kapunk pár elengedhetetlenül fontos jótanácsot.
1619074800

Ninja Gaiden-kollekció - Ryu Hayabusa akcióban

Érkezett egy új előzetes a nyáron megjelenő Ninja Gaiden: Master Collectionhöz, amelyben az akció kapja a főszerepet: Ryu Hayabusa változatos formában szeleteli az ellenfeleit, miközben néhány látványosabb kunsztot is elsüt.
1599645600

Közeleg a PS4-es Ninja Gaiden Trilogy?

Egy hongkongi oldalra került fel, majd tűnt is el a Ninja Gaiden Trilogy nevű gyűjtemény adatlapja, amely szerint Ryu Hayabusa három kalandját jövőre PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is gyűrhetjük.
1467176280

Frissítve: Valami készülődik, jön az új Ninja Gaiden?

A sorozat zeneszerzője szerint új Ninja Gaiden-projekt készül a Tecmónál, az első részleteket pedig júliusban osztják meg róla. Vajon jön a folytatás, vagy valami másról lehet szó?