Ninja Gaiden Sigma 2

Akció, Kardozós
Kiadó: Tecmo, Fejlesztő: Team Ninja
A PlayStation 3-exkluzív Ninja Gaiden Sigma folytatása, mely szintén csak és kizárólag a Sony gépére érkezik.
Értékelés: 9.0

Közeleg a PS4-es Ninja Gaiden Trilogy?

Egy hongkongi oldalra került fel, majd tűnt is el a Ninja Gaiden Trilogy nevű gyűjtemény adatlapja, amely szerint Ryu Hayabusa három kalandját jövőre PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is gyűrhetjük.
  • Írta: gorien
  • 4 komment

Frissítve: Valami készülődik, jön az új Ninja Gaiden?

A sorozat zeneszerzője szerint új Ninja Gaiden-projekt készül a Tecmónál, az első részleteket pedig júliusban osztják meg róla. Vajon jön a folytatás, vagy valami másról lehet szó?

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

Úton a Ninja Gaiden igazi folytatása

Habár mindenki a Yaiba: Ninja Gaiden Z megjelenésére vár, azok se keseredjenek el, akik Ryu Hayabusa vérgőzös kalandjára vágynak. A Team Ninja már javában kalapálja a folytatást - erősítették meg az érintettek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, akad még játszanivalód az elmúlt egy-két hónap terméséből, mert ezekben a napokban nem igazán várható olyan játékmegjelenés, ami miatt azonnal rohanni kellene a boltba.

Képeken a Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

Március elején landol a boltokban a Ninja Gaiden Sigma 2 PlayStation Vitára szánt változata. A Plus alcímen futó változat egy sor új játékmódot és karaktert kínál. Egy raklapnyi látnivalóval szolgálhatunk.

Előzetesen a Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

Egy hónap van hátra a PlayStation Vitára készülő Ninja Gaiden Sigma 2 Plus megjelenéséig, a Team Ninja munkatársai addig sem hagyják parlagon a rajongókat. Új trailer és újabb részletek láttak napvilágot.

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus - cicik és katana

A Tecmo Koei bőkezűen szórja a PlayStation Vitára érkező Ninja Gaiden Sigma 2 Plus látnivalóit. Ezúttal 21 screenshot futott be, ahol megcsodálhatjuk Ayane és Rachel formás idomait. Ryu csak búsan kullog utánuk.

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus - képek és részletek

A PlayStation Vitára érkező Ninja Gaiden Sigma 2 Plus az újoncoknak is kedvez, elvégre a Hero Mode-ra keresztelt foglalatosságban a kihívás érezhetően gyengébbnek ígérkezik. Befutottak az első screenshotok is.

Hayashi szerint sem kell még új konzolgeneráció

Érdekes, hogy amíg sokan már az új konzolgenerációt várják, úgy tűnik, hogy a fejlesztők és a játékosok legtöbbje még tetemes ideig ellenne a jelenlegi Xbox 360-nal és PS3-mal. Ebbe a sorba állt be most Yosuke Hayashi, a Team Ninja vezetője, a Ninja Gaiden 3 fő fejlesztője.

E3 2010: Itagaki lesz a legendás játékbejelentő ma

Szerdán még csak találgattunk, ki lesz az a legandás játékdesigner, aki péntek este leleplezi új projectjét a GTTV elő-E3 műsorában. Most már biztosan tudjuk!

E3 2010: Itagaki is bejelentésre készül

Az idei kiállításon végre kiderül, min is dolgozik a Ninja Gaiden szülőatyja a Valhalla Games berkeiben, ezt maga a mester erősítette meg.

Itagaki nélkül is fantasztikus lesz a Ninja Gaiden 3

Habár a sorozat megalkotója, a zseniális Tomonobu Itagaki már saját stúdiót alapított, a Tecmo szerint a Ninja Gaiden 3-ra annyira odafigyelnek, hogy csak fantasztikus lehet.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő héten érkezik többek között az új Tales of Monkey Island, a Risen, a Motorstorm: Arctic Edge, a PSP-s Gran Turismo és a Ninja Gaiden Sigma 2 is.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.

Online kooperatív mód a Ninja Gaiden Sigma 2-ben

Úgy tűnik, a Team Ninja komolyan kárpótolni akarja a PS3-tulajokat a Ninja Gaiden 2 exkluzivitásáért, a Sigmában egyre több újdonsággal kedveskednek nekik.

Mozgásban az új Ninja Gaiden Sigma

Tomonobu Itagaki távozása ellenére gőzerővel hegesztik a Ninja Gaiden Sigma folytatását, amely kizárólag PlayStation 3-ra jelenik majd meg szeptemberben.

Képlopatok a Ninja Gaiden Sigma folytatásából

A Tecmo által fejlesztett Ninja Gaiden Sigma második részében feltűnnek a harcias és veszélyes női ninják is, akiket szemügyre vehetünk a vadi új képlopatokon.