RUSE

Stratégia
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Eugen
Az Act of War alkotóinak legújabb játéka, amely forradalmasítja a stratégiai játékok műfaját.
Értékelés: 7.2

Ubisoft-játék jár az ASUS ROG-hardverek mellé

Közös promócióra készül az ASUS és a Ubisoft: ha megvásárlod az akcióban résztvevő valamelyik ROG-terméket egy Ubisoft-játék üti a markodat. Te választod ki, hogy melyik, de van egy sanda gyanúnk, hogy az Assassin's Creeed III toronymagasan vezet majd a többi előtt...

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...

Kincskeresés indult a Steamen

Itt a remek alkalom arra, hogy megszerezd steames kívánságlistád TOP 5 játékát, ehhez nem kell más tenned mint részt venni a Great Steam Treasure Hunton. 48 óránként új feladatokat közöl a Valve, minél többet teljesítesz, annál nagyobb esélyed lesz a győzelemre. Az első forduló már elindult!

30 millió felhasználója van a Steamnek

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Steam. A Valve játékos szolgáltatása nem kevesebb, mint 30 millió felhasználót tudhat a háta mögött, s nem csak mint közösségi rendszer, de digitális üzletként is kiválóan működik. A Steam nyolc éve indult el, azóta töretlen népszerűségnek örvend.

Az élen nyitott itthon a Halo: Reach

Rögtön az első helyen nyitott a hazai játékeladási toplistán a Halo: Reach. Bár a sorozat előzményeit elmesélő rész továbbra is Xbox 360-exkluzív, a játék nem csak az xboxos, hanem az összesített listán is jól szerepelt, neki köszönhetően pedig a Halo Wars eladások is a magasba szöktek.

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.

Tom Clancy's RUSE demó a Steamen

Ezt is megértük: ki tudja hány hónappal ezelőtt zavartunk le egy bétatesztet a RUSE-ból, s akkor úgy tűnt, a megjelenés már igen közel járhat. A Ubisoft háza táján aztán problémák merültek fel, a játék sokat késett, s még mindig csak a demót kaptuk meg. De az legalább megjött!

Ma válik elérhetővé a R.U.S.E. PC-s demója

Érdemes ellátogatni Steam-es fiókunkba, hiszen jó eséllyel már kijött a RUSE kipróbálható verziója. Az Ubisoft második világháborút előtérbe helyező játéka egészen innovatív ötleteket vegyít a hagyományos sztenderdekbe belefáradt RTS-fanatikusok számára.

GC 2010: Befutott a Ubisoft felhozatala is

Tovább növekszik a zsezsegés a kölni GamesCom körül: ma megkaptuk a Sony konferencia biztos felhozatalát, nem sokkal később pedig a Ubisoft lista is beesett.

Szeptember elején jelenik meg a RUSE

A Ubisoft közösségi vezetője a minap Twitter-üzenet keretében lebbentette fel a fátylat forradalmi RTS-ük végleges megjelenési dátumáról. Ősszel harcba indulunk.

Jól tippelte meg üzleti eredményeit a Ubisoft

Ahogy korábban megjósolta, a Ubisoft tényleg majdnem megduplázta bevételeit az előző évhez képest: az idei üzleti év első negyede 161 millió eurót hozott a kiadónak.

Konzolokon is elérhető lesz a R.U.S.E. demója

Számítógépeken már javában tart a RUSE többjátékos hétvégéje a Steamen, az Ubisoft szerint a konzolosok sem maradnak kipróbálható verzió nélkül.

A hétvégén ingyenesen kipróbálható a R.U.S.E.

Július 15-től 19-ig ingyenesen játszható lesz a RUSE multiplayer szekciója a Steam rendszerén belül. A demóba számos olyan újítás van, ami a bétában nem volt.

Move-támogatással jön a R.U.S.E.

Bár a Ubisoft szerint eleinte nem voltak meggyőzve a Move képességei felől, később elnyerte a tetszésüket az új kontroller - Move-támogatással jön a R.U.S.E.

Még többet fog késni a R.U.S.E.

Sokadszorra tolja el a Ubisoft a R.U.S.E. megjelenését: a második világháborús stratégia mégsem érkezik meg júniusban, hanem szeptemberig kell rá várni.

Késik az új Splinter Cell, a RUSE és az I Am Alive

Sokadszorra csúszik az új Splinter Cell, de elnapolták a RUSE és az I Am Alive megjelenését is, az utóbbi kettő boltokba kerülési dátuma ráadásul bizonytalan egyelőre.

Új RUSE mozgóképek láttak napvilágot

Új videók láttak napvilágot az Eugen Systems által fejlesztett stratégiai játékból, amelyekben izgalmas harci pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.