City of Heroes: Architect Edition

MMORPG, Gyûjtemény, Képregényes
Kiadó: NCsoft, Fejlesztő: NCsoft
A népszerű City of Heroes és a City of Villains egy újabb gyűjtői kiadásban, néhány exkluzív online kiegészítővel.
Értékelés: Nincs még értékelve

Petícióval kampányolnak a City of Heroesért

A NCsoft augusztus végén jelentette be, hogy az év végén bezárja a Paragon Studiost, és ezzel együtt véget vet a City of Heroes nyolcéves pályafutásának is. A rajongóknak természetesen nem tetszik az ötlet, minden létező módszert megragadnak ahhoz, hogy megmentsék a szuperhősös MMO-t.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Ingyenessé válik a City of Heroes is

A free-to-play játékok korát éljük, ma már fizetős MMORPG-t csinálni nem annyira jó biznisz, mint annak idején. A City of Heroes viszonylag sokáig húzta a nem túl barátságos havidíjas mezőnyben, az év végén azonban átalakul a cím, és egy részét teljesen ingyen játszhatjuk majd.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Készül a City of Heroes második része?

A City of Heroes az első komolyabb szuperhősös MMO-játék volt, 15 kiegészítőt is megélt, nem csodálkoznánk, ha a NCSoft belevágna a folytatás fejlesztésébe.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok nem kedveznek az új generációs konzolok tulajdonosainak, de a mennyiség ellenére a többi platform sem kecsegtet túl sok érdekességgel.