Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
1698750000

10 játék online funkcióját szünteti meg a Ubisoft

A francia kiadó január 25-én húzza ki a dugót régebbi játékai esetében, ez szerencsére csak a multiplayer és pár online funkciót érint régebbi platformokon, a címek ettől még megvásárolhatók maradnak.
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1649265629

Pletyka: már javában készül az új Ghost Recon

És nem, nem a tavaly ősszel bemutatott Frontline-ról van szó. A lapértesülések szerint a Ubisoft Paris már legalább egy éve dolgozik a Ghost Recon-sorozat következő, fősodros epizódján.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1618394400

Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.
1527696900

Íme, a PlayStation Plus júniusi felhozatala

A Sony is lerántotta a leplet a prémiumszolgáltatása júniusi játékfelhozataláról, ezúttal ráadásul szokatlan kínálatot válogatott össze a cég, hiszen egyetlen cross-buy anyagot sem találunk közöttük.
1452425323

Tom Clancy-játékok a heti Humble Bundle-ben

Az egyik legnépszerűbb ajánlatát hozta vissza a Humble Bundle - a Ubisoft-féle Tom Clancy-játékokat vásárolhatjuk meg nagyon jó áron. Egy dolcsiért már többek között a Rainbow Six: Vegast is elvihetjük.
1441717245

Ezek a régi Ubisoft-játékok jöhetnek Xbox One-ra

A Ubisoft az elsők között támogatta a Microsoft tervét, miszerint a korábbi Xbox 360-as címeket Xbox One-on is játszhatóvá teszik. A franciák most a rajongókat kérdezik, hogy milyen címekkel szeretnének játszani.
1441177221

Elstartolt a Humble Tom Clancy Bundle

Tom Clancy univerzumában játszódó alkotásokkal indult útjára az új Humble Bundle. Ezúttal a Rainbow Six-, a Splinter Cell- és a Ghost Recon-sorozat tagjaihoz juthatsz hozzá bagóért, a R6: Siege bétájáról már nem is beszélve.
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.