Mass Effect Galaxy

Akció, RPG
Kiadó: , Fejlesztő:
A nagysikerű Mass Effect iPhone-ra készülő változata, amely egy teljesen új történetet mesél el.
Értékelés: Nincs még értékelve

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Mass Effect - spin-offokon agyal a BioWare

Persze semmi hivatalos bejelentés vagy ilyesmi, a BioWare munkatársai mindössze egy interjú közben agyaltak azon, milyen lenne, ha az univerzum más karakterekei is saját játékot kapnának.

Hosszan mozog a Mass Effect: Paragon Lost

Érdekesen időzítik a Mass Effect: Paragon Lost megjelenését, ugyanis pont négy nappal karácsony után került a boltokba, hogy még véletlenül se tekinthessük meg a nagy ünnepi punnyadás alatt. Talán úgy gondolták, majd elkölthetjük erre a nagyitól kapott zsebpénzt.

Új forgatókönyvírót kapott a Mass Effect-film

A Legendary Entertainment megbízásából Morgan Davis Foehl írja a Mass Effect-film forgatókönyvét, legalábbis jelen állás szerint. A BioWare sci-fi eposzából készült mozi írója maga is nagy rajongója a szériának, és igazán akciódús alkotást helyezett kilátásba. A rajongók fellélegezhetnek?

Elkészült az első rajongói Mass Effect-film

Megérkezett az első Mass Effect-film, az élőszereplős, YouTube-on megtekinthető alkotást a rajongók ütötték össze. Ennek ellenére - vagy épp ezért - a megvalósítás profi, mindenkinek érdemes rá vetnie egy pillantást, aki kíváncsi a Mass Effect előzményeinek megfilmesített változatára!
  • Írta: IceColdKillah
  • 17 komment

Friss előzetesen a Mass Effect anime

A Mass Effect: Paragon Lost egy egész estés animációs film, mely a harmadik videojáték előzményeit meséli el. Főszereplőnk James Vega lesz, az ő történetén keresztül ismerhetjük meg az Alliance Marine korai éveit. Az animét a műfajban jártas Production I.G. kalapálja össze.

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Videón a törölt Mass Effect FPS

Végre videón is megcsodálhatjuk a Mass Effect FPS-változatát, s bár örülünk, hogy a BioWare végül lemondott a projektről, azért mindenképpen érdekes, milyen elképzelései voltak a patinás stúdiónak a népszerű szerepjátékszériával. Az új mozgókép egy perc hosszú, csekkoljátok!

Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!

Mass Effect DLC-t kap a Final Fantasy XIII-2

Igen, a cím nem elírás, bár én magam sem nagyon akarom elhinni. Korábbi pletykák már utaltak rá, hogy esetleg a Mass Effect valamilyen formában megjelenhet a legújabb Final Fantasyben, de a Famitsu mostani száma, úgy tűnik, hogy megerősíti ezeket a híreszteléseket. (Képpel frissítve!)

Decemberben lesz a Mass Meeting

Decemberben érdemes lehet minden Mass Effect-rajongónak az Odeon-Lloyd mozi felé venni az irányt, hiszen a masseffect.hu stábja igazi közösségi gyűlésre készül, ahol nyereményjátékokkal és garantált ajándékokkal várják a látogatókat. A főszerepet a Mass Effect: Megtorlás című regény kapja.

Bioware: nincs kizárva egy Mass Effect MMO

Olyannyira rákapott az MMORPG-fejlesztésre a kanadai megastúdió, hogy teljesen nyitottak arra a lehetőségre, hogy egyszer egy Mass Effect univerzumára épülő online szerepjátékot készítsenek. Talán egy nap erre is sor kerül, de jelenleg minden figyelmüket a The Old Republic köti le.

Csak ma ingyenes a Mass Effect képregény

A Dark Horse egy nagyvonalú gesztussal szeretné felfuttatni a Mass Effect alapján készült digitális képregény-sorozatát: ingyenesen elérhetővé tette az első számot. Az ajánlat szigorúan csak a mai napon érvényes - ha lemaradsz róla, fizetned kell. Regisztrálsz, és már a böngésződben lapozhatod.

Mass Effect MMO lehetséges, de nincs tervben

Ray Muzyka, a Bioware alapítója egyelőre csak legyint a rajongók kívánságaira, mivel jelen állás szerint nincs tervben egy Mass Effect-univerzumában játszódó online játék, bár ennek ellenére a koncepció működhetne. A gyakorlatban ez annyit tesz: vedd meg a The Old Republicot, és reménykedj!

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.

Mass Effect - MMO-ként folytatódhat?

Sokan filozofáltak már azon, vajon a Mass Effect 3 után miként is folytatódik majd a sorozat? A készítők elmondása szerint már régóta gondolkoznak azon, hogy valamiféle többjátékos elemet vigyenek a szériába, ennek megfelelően pedig egy MMO megjelenése sincs kizárva a jövőben.

Anime készül a Mass Effect alapján

Úgy tűnik, az Electronic Arts rákapott az animékre, ami tulajdonképpen nem is meglepő: az eddigi adaptációi bejöttek a közönségnek, egy új szemszögből, friss stílusban ismerhették meg a rajongók a kedvenc univerzumukat. Anime készül a Mass Effect alapján is, várhatóan jövőre lesz a premier.