Plants vs. Zombies

PC, Xbox 360, Nintendo DS, Macintosh, Xbox 360 Live Arcade

Stratégia, Õrültség
Kiadó: PopCap, Fejlesztő: PopCap
A valaha volt egyik leghülyébb játékötlete: növények a zombik ellen! Vajon ki fog győzni? A lassú, de erős élőhalottak csapata? Vagy a természet ismét felülkerekedik minden bajon? Csak rajtad múlik!
Értékelés: Nincs még értékelve

Tízéves a Plants vs. Zombies

Nehéz elhinni, pedig így van: tegnap volt tízéves a PopCap nagy sikerű tower defense-játéka, a Plants vs. Zombies. A gyors sikerre később ráugrott az EA is, igazi frencsájzot csinált belőle.

Megszűnik az Origin On the House programja

Nem osztogat több ingyen játékot az EA. A 2014-ben debütált On the House szekció olyan remek játékokat ajándékozott az Origin-felhasználóknak, mint a Dead Space, a Battlefield 3, vagy az első Dragon Age.

Két ingyenes játék jutott mára

A Ubisoft tartotta a szavát: mától ingyenesen tölthető az Assassin's Creed IV: Black Flag a Uplayről, illetve az EA is osztogatós kedvében van, ezúttal a Plants vs. Zombies: Game of the Year kiadása zsákolható be az Originen.

Ezért rúgták ki a Plants vs. Zombies alkotóját

Érdekes információk láttak napvilágot a Plants vs. Zombies alkotójáról. Úgy hírlik, George Fant a pay-to-win modellel szembeni tiltakozása miatt rúgta ki évekkel ezelőtt az Electronic Arts.
  • Írta: bobzenub
  • 6 komment

Itt van a Games with Gold júliusi kínálata

Bejelentette a Microsoft, milyen játékokat kapnak júliusban a Xbox Live Gold előfizetők ingyen. A Games with Gold most ünnepli második szülinapját, ezért egy fontos bejelentéssel is készült a cég.

E3 2015: Teaseren az új Plants vs. Zombies

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy az EA a jövő héten bejelenti a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. A múlt heti pletykák után már egy hivatalos teaser erősíti bennünk a gyanút. Lehet vágni a centit!

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Íme, a következő ingyenes EA-játék

Most már nem ingyenes a Dead Space, bízzunk benne, hogy mindenki le tudta tölteni, akinek szüksége volt rá. Az Electronic Arts cserélte az Origin ajándékát, most a Plants vs. Zombies van soron.

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján, az első két epizód már olvasható, a többi pedig még a nyár folyamán megjelenik. Az anyag egyelőre iOS-exkluzív, novemberben lesz nyomtatott kiadás is belőle.

E3 2013: Plants vs. Zombies: Garden Warfare?

Valami készül Plants vs. Zombies: Garden Warfare címmel, legalábbis az E3-on kiállított molinók erről tanúskodnak. Mi lehet ez? Spin-off? Animációs film? Vagy csak vicc?

Valami készül Plants vs. Zombies témában

A PopCap Facebook-oldalán három, felettébb árulkodó teaserkép landolt, amely három lehetséges crossoverről tanúskodik, s mindenképpen köze lesz a humoros tower defense címhez. Te mit gondolsz?

Tíz százalékos leépítés az Electronic Artsnál

Az EA megerősítette, hogy leépítésekbe kezdett a vállalaton belül, és komoly szerkezeti átalakítások várhatóak nála a jövőben. A hivatalos álláspont szerint az új technológiák nagyobb prioritást kapnak.

A Frostbite 2 hajtja a PopCap következő játékát

Úgy látszik, hogy a PopCap végre kilép a skatulyából, és az egyszerű casual játékok után hamisítatlan AAA-kategóriás produktumot készít a Frostbite 2 engine-nel. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle.

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.

Multiplayer shooter lesz az új Plants vs. Zombies?

Szokatlan szóbeszédek láttak napvilágot a PopCap háza tájáról. A Kotaku magazin birtokába jutott információk szerint a tower defense játék új része radikális változásokon esik át. Elképzelhető, hogy az Electronic Arts nyomására multiplayer shooterré alakul át a Plants vs. Zombies?

Befejezte a PopCap felvásárlását az Electronic Arts

Az utóbbi idők egyik legnagyobb játékipari felvásárlását zárta le az Electronic Arts, mikor végre teljesen megkaparintotta a PopCapet, annak minden tulajdonával együtt. Kell ennél több bizonyíték arra, hogy tényleg a casual játékok kora következik hamarosan?

Az EA megvette a Plants vs. Zombies fejlesztőit

Napjaink egyik legígéretesebb független játékfejlesztője, a PopCap is igába hajtotta a fejét, amikor igent mondott az EA ajánlatára: nem kevesebb, mint 750 millió dollárért eladták magukat a megakiadónak. A PopCap ezentúl új platformokon és piacokon is tiszteletét teszi, elvégre sokat várnak tőlük.

Egymilliárdot érnek a Plants vs. Zombies alkotói?

Bár a Zynga és a többi facebookos trónkövetelő valószínűleg kellemesen bekavart neki, a casual mennyországot a PopCap hozta el a 2000-ben indult Bejeweled-sorozattal. A pletykák szerint a fejlesztőcsapatot most egymilliárd dollárért vásárolnák fel, és a potenciális vevők között az EA-t is megemlítik.

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.

A legjobb XBLA-s játékok Windows Phone 7-re

Könny szökhet a Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefontulajok szemébe a Microsoft legutóbbi bejelentése kapcsán. A cég ugyanis a legsikeresebb Xbox Live-os sikercímeket szeretné megjelentetni erre a platformra is. Érkezik a Hydro Thunder GP és a Plants vs.Zombies is.