MX vs. ATV Reflex

Új résszel bővül az MX vs. ATV sorozat: a Reflex PS3-ra, X360-ra, PSP-re és DS-re jelent meg.
1474475400

Íme, a Games with Gold októberi ajándékai!

Lassan ennek a hónapnak is vége, így a Microsoft a menetrendnek megfelelően ma lerántotta a leplet az októberi Games with Gold játékainak pontos listájáról. Lesz itt I Am Alive és The Escapists is.
1402640441

E3 2014: A Nordic megvette a THQ márkanevet

A Nordic Games megvásárolta a THQ márkanevet, így az osztrák kiadó ezentúl a korábban csődbe jutott vállalat nevén adja ki a játékait. Miért volt erre szükség? A THQ-t sokan ismerik, többen mint a Nordic Gamest.
1391680842

Az Amazon megvette a Killer Instinct fejlesztőjét

Az online kiskereskedelmi áruházlánc megvásárolta a Double Helix Gamest, a Strider és a Killer Instinct fejlesztőjét. Az üzlet nem érinti hátrányosan a csapat jelenlegi és jövőbeli játékainak támogatását.
1366700400

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.
1366455629

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.
1361971330

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.
1310540400

THQ: vissza kell térni a gyökerekhez

Nyilván ezt nem úgy érti a THQ igazgatója, hogy újra 20 évvel ezelőtti játékokat kell fejleszteniük, hanem úgy, hogy a hatalmas cégekké nőtt játékfejlesztőknek és kiadóknak újra úgy kell gondolkodniuk, mint egy most induló, kicsi vállalatnak, különben nem fogják túlélni a következő időszakot.
1262041200

MX vs. ATV Reflex

A többségnél a motorsport ott kezdődik, hogy mennyire jó BMW-kkel körözni Nürburgringen, és mekkora királyság már, hogy az új Kawasakin gyakorlatilag az utolsó matricáig mindent mi tervezhetünk meg. Aztán ott van az a szűk réteg, aki él-hal az extrém sportokért: nekik megéri kiadni például az MX vs. ATV Reflexet, mert ugye mégiscsak vérpezsdítőbb érzés 15 méter magasan a gép hátulját fél kézzel fogva repülni, mint az autópályán keménykedni frissen szerzett jogsival.
1260171180

Hétfő reggeli galériafrissítés a legújabb képekkel

E heti galériafrissítésünkben olyan sztárok kaptak helyet, mint a Backbreaker, a Darksiders: Wrath of War, az Avatar vagy a The Scourge Project.
1259598540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amerikában lezajlott a hálaadás, ezzel kezdetét vette az ünnepi szezon. Az őrület hamarosan ide is elér, noha a megjelenéseken ez nem igazán látszódik.