Brink PC, PS3, X360

A Bethesda és a Splash Damage közös gyermeke, amely a nem is olyan távoli jövőben játszódik.
1634295600

Új sci-fi játékon dolgozik a Splash Damage

Keveset tudni egyelőre a Splash Damage legújabb projektjéről, de annyi már biztos, hogy huszadik évét ünneplő brit fejlesztőstúdió egy saját sci-fi IP-n dolgozik. A csapat gőzerővel toboroz a játékhoz.
1573664400

Bezárt a Human Head, a csapat a Bethesdához ment

Tegnap jelent meg a nagy múltú Human Head Studios legújabb és egyben utolsó játéka, a Rune II. A csapat az imént bejelentette, hogy lehúzza a rolót, a fejlesztőket a Bethesda karolta fel.
1503487842

Ingyenes a Brink a Steamen

A Splash Damage 2011-ben megjelent csapatalapú multis lövöldéje jelenleg ingyenesen tölthető a Steamről. Van itt minden: fegyverropogás, egy kis parkour, némi humor és egészen egyedi művészeti stílus.
1468253100

A Splash Damage is kínai kézbe került

Ugyanaz a cég vette meg őket, amelyik a Digital Extremesbe is befektetett, és amúgy a csirkehúspiacon tevékenykedik. Nem vicc: utóbbi költségei miatt döntöttek úgy, hogy a videojátékokkal biztosítják be magukat.
1353686419

Bejelentésre készül a Splash Damage

A londoni székhelyű Splash Damage honlapján közé tett egy teasert, amely azt sugallja, hogy november 29-én lerántja a leplet a vadonatúj projektjéről. A Brink óta sem vegetáltak a srácok, reméljük, hogy az új munkájuk nagyobb sikernek örvend majd, mint legutóbbi multiplayer lövöldéjük.
1327930200

Enslaved-programozó a Splash Damage-nél

Viszonylag ritkán számolunk be átigazolásokról, a Splash Damage azonban láthatóan keményen erősít az utóbbi időben. Most éppen a Ninja Theory egyik kiemelkedő programozó-zsenijét csábították át, aki technikai igazgatóként fogja felügyelni a csapat munkáját.
1327420827

Vadiúj játékon dolgozik a Splash Damage

Nagy terveket dédelgetnek az idei évre nézve a Brink fejlesztői. Paul Wedgwood, a stúdió vezérigazgatója megerősítette, hogy egy új címen dolgoznak, mely PC-re és teljesen új platformokra is meg fog jelenni a jelenlegi konzolok mellett. 2012 lesz a legfontosabb év a csapat számára.
1322820018

Ingyenes matinék e hónapban a Steamen

December van, vagy mi a szösz - a génjeinkben van, hogy ilyenkor kérve vagy kéretlenül ajándékokat osztogatunk és kapunk a szeretteinktől. Jó esetben a gesztus használható valamire, nos, a Steamen is "kódolatlan hétvégéknek" örülhetünk az év utolsó hónapjában.
1321621203

Splash Damage: nem dolgozunk a Disneyvel

A tegnapi napon felreppent szóbeszédek szerint a Brinkről elhíresült Splash Damage egy nagy amerikai márkával karöltve készíti el legújabb játékát. A felvetések alapján sokan a Disneyre gyanakodtak, ám a csapat főnöke elmondta, az értesülések pontatlanok, nincs közük a Mickey egeres céghez.
1321534800

Splash Damage - nagy amerikai márkára építenek

A nap híre, ami mégsem hír. Mert elmondhatjuk ugyan, hogy egy hatalmas amerikai márkára épít játékot a Splash Damage, de amíg nem tudjuk, hogy melyik az, igazából nem számít sokat? Vagy mégis? A Brinkkel némileg bebukott stúdió talán ettől várja a megváltást?