Natural Selection II PC

A népszerű, egyszerű modifikációként indult multiplayer FPS várva-várt folytatása az Unknown Worlds-től.
1676545200

A Spellbreak és a Natural Selection II támogatása is megszűnt

A szerverek továbbra is működni fognak, így a játékok játszhatóak maradnak, ám frissítést már ne készítenek hozzájuk. A Spellbreak közösségi alapokra kerül át.
1386169200

Itt az új Humble Bundle

Elindult a legújabb Humble Bundle akció, ezúttal hat független fejlesztésű játék lehet a tiéd. A Steam-kulcsokért legalább egy dollárt kérnek a szervezők, egyébként 165 dollárt kóstálna a csomag.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1346256026

Natural Selection 2 - előzetesen az Exosuit

Az idegenek és emberek párharcát bemutató játékokból nem lehet kifogyni, a korábban szimpla Half-Life modként indult frencsájz hamarosan a második részéhez érkezik, immáron önálló címként. Most az emberek által hadrendbe állított mechákat csodálhatjuk meg - itteni nevükön: Exosuitokat.
1328707846

Mozgásban a Natural Selection 2

Nem hallottál még a címben szereplő jószágról? Pedig az első rész egy ünnepelt Half-Life-modként vonult a köztudatba, a folytatás viszont önálló formában lát napvilágot idén nyáron. A lövölde és a stratégia műfaji jegyeit magán viselő játék új előzetest kapott.
1292938229

Újra hallat magáról a Natural Selection 2

Már több mint egy éve nem hallottunk az Unkown Worlds legújabb játékáról, mely eredetileg egy Half-Life 2 modnak készült, ám kinőtte magát és teljes árú játékként jelenik meg a közeljövőben. A bétateszt jelenleg is zajlik a Steamen, most pedig befutott a legújabb előzetes.
1256986380

Natural Selection II - az első igazi látnivalók

Megérkeztek az első igazi ingame képek a jövő évben érkező Natutal Selection II-ből, mely az emberek és az űrlények háborújába avat be minket.
1251106800

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!
1246787280

Natural Selection II - bemutatkozik az Onos

Az IGN-nek lehetősége volt elbeszélgetni az Unkown Worlds fejlesztőivel, s egy közelebbi pillantást vetettek a játékban szereplő Onos kasztjára is.
1245605940

Natural Selection II: látnivalók és infóáradat

Jó pár artwork, információ, és egy minimum követelményt hirdető lista is felbukkant a napokban a Natural Selection II hivatalos honlapján.